@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory | 8,50 Gb Available Physical Memory |...
Dzień dobry mam problem z moim komputerem od pewnego czasu widze znaczny spadek wydajności... co chwile wyskakuje mi błąd który uniemożliwia np. granie w jakie kolwiek gry, w menadżerze zadań widnieje nieznany mi proces, który od czasu do czasu zabiera mi 100% wydajnosci procesora.. (ntibcpsaq.exe- Fiddler), jest on też w msconfig nic nie daje wyłącznie go. Proszę o pomoc. OTL logfile...
Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
OTL logfile created on: 2014-12-08 10:38:11 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Lukasz\Downloads64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,24 Gb Available Physical...
OTL logfile created on: 2014-01-19 21:15:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Pita\Downloads64bit- An unknown product (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16580)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,78 Gb Total Physical Memory | 6,09 Gb Available Physical Memory | 78,30%...
O dziwo tego programu nie miałem. Z programów intela mam:Intel Management Engine ComponentsIntel Smart Connect TechnologyIntel Watchdog Timer DriverMSI Intel Extreme Tuning UtilityProblem niestety powrócił, tym razem mniejsze zużycie, bo 87% zamiast 90 - 91. Wyłączyłem (przed tymi screenami co dałem) te programy, które wyglądały na zbędne i po wyszukiwaniu w google co niektóre z nich...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html). Wyrażam zgodę na dowolne wykorzystanie...
OTL Extras logfile created on: 2014-12-08 10:38:11 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Lukasz\Downloads64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb...