AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Witam szukam laptopa 15 cali. Najbardziej interesuje mnie stosunek ceny do podzespołów. Mógłbym dać więcej niż 2500, ale z tego co patrzyłem to nie warto. Laptop byłby do surfowania w domu, oglądania filmów, dokończenia programu na uczelni(wiem, że 15 cali to trochę dużo, ale w domu używałby go mój ojciec do surfowania po internecie), okazjonalnie pograć w LoLa(to...
WitamOd dziś w wybranych (porządnych) serwisach GSM można juz odblokować najnowsze NOKIE, tj. E52, E72, 6700, 7230, C5, C6 X3, 6303i, itpCycloneBox udostępnil tzw rozkodowanie PM120 dzięki czemu jest to możliwe. Cena może oscylować 100-200zl (zależy czy ktoś sam robi czy po kredytach)ot taki news...
Witam jestem całkiem zielony w temacie telefonów jedyne co bym bardzo prosił to podpowiedź jak zdjąć simlocka z tego modelu telefonu , dziękuję. Podwiszony temat mówi że nie da się z tego telefonu ściągnąć simlocka w domowym zaciszu.