jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
log po usunieciu:All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\M5T8QL3YW3 deleted successfully.C:\Documents and Settings\Raaf\Ustawienia lokalne\temp\Az1.exe moved successfully.C:\Qoobox\Quarantine\Registry_backups folder moved...
zrobiłem to co mówiłaśscan SmitFraudFixSmitFraudFix v2.357Scan done at 23:22:26,75, 2008-10-09Run from H:\Documents and Settings\Micha\Pulpit\SmitfraudFixOS: Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600] - Windows_NTThe filesystem type is NTFSFix run in normal...
Nie wiedziałem co wkleić więc wkleję wszystkoOTL logfile created on: 2010-04-02 13:06:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.37.3 Folder = D:\pobraneWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
WitamProszę o sprawdzenie logów z mojego laptopa.Objawy:- nie pokazuje ukrytych plików- wydajność procesora 100%Ogólnie po użyciu Combofixa pliki ukryte widać i wszystko chyba ok, ale proszę o pomoc jak się zabezpieczyć przed tym zjawiskiem ponieważ mam to bardzo często.Przy okazji jakby ktoś mógł mi podpowiedzieć jak usunąć źle odinstalowanego Avasta?Dziękuję bardzo CODE-BOXComboFix...
Zrobiłem skan tym programem hijackthis ale nie znam sie na tym zupełnie. Pomóżcie Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 22:12:30, on 2008-10-21Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Witam, moj problem wyglada nastepujaco. Dzis otrzymalem paczke z nowa grafa HD7770 bez zastanowien rozpakowalem zalozylem i zainstalowalem sterowniki wszystko bylo ok do czasu gdy odpalilem program Speccy aby sprawdzic temperature i czy sie grzeje a tu nagle Blue Screen no coz moglo sie zdazyc tak raz, odpalilem kompa probuje drugi raz to samo i tak kilka razy. Juz zaczelem cos...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.6.0003.5Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011613-12.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: *** Invalid ******************************************************************************** Symbol...
Witam. dzisiaj wyskoczył mi Blue Screen ( BS ) opisze dokładnie przyczyne wczoraj chciałem z kolegą pograć w Neverwinter online zacząłem ją pobierać lecz się nie udało pobrało się niecałe 3 gb wiec rano poszedłem do kolegi i wziąłem jej zainstalowaną wersje na pendrive i przesłałem na swojego pc gdy uruchomiłem grę zaczęła się ponownie pobierać i wyskoczył BS na drugim razem...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
WitamMam dosc powazny problem, mianowicie przy uruchamianiu serwera localhost (wczesniej Vertrigo), teraz Webserv od czasu do czasu (losowo 50/50) wyskakuje mi blue screen.Myslalem ze jest to wina serwera Vertrigo, wiec go odinstalowalem i zainstalowalem Webserv, chodzil 1 dzien (3 uruchomienia), a dzisiaj pojawil mi sie znowu niebieski ekran. Nie wiem co jest grane, system mam oryginalny -...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:17:56, on 2007-10-12Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...