Jotgie, hola hola, E50 ma 1.3mpx a SE k-750i ma2 więc nie ma co porównywać. OK, k750i ma lepszy aparat w porównaniu do e50, ale nie tylko to się liczy.E50 bije wyświetlacz k750i na starcie. Jeżeli ktoś nie używa aparatu to ta funkcja jest całkowicie nieprzydatna a...
Mam pytanie poniewaz kupuje caly nowy sprzet (do grania) i chce wiedziec czy nie spale kompa czy cos Oto moja BOSKA konfiguracja:Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz (S775) BOXChlodzenie proca: Thermaltake BigTyp 120Ramy: OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Reaper EPP CL3 Heatpipe x2Karty graficzne: GeForce 8800 GT Galaxy 512MB TV & 2x DVI (PCI-E) x2Plyta...
Nie jestem pewien jak ogólnie wychodzi porównanie tego EVGA ale ja niedługo będę kupować kompa i składam na płycie MSI P7N Platinum. Też na nForcie 750i SLI. Płyta jest sporo tańsza - 385zł. Także zobacz bo może nie warto dopłacać kasy za firmę.Poczytalem tu i tam - MSI chyba nie jest najlepszym wyborem jesli chcialbym miec dobre OC - tu jedna z...
Wiesz Celdur powiem Ci że ja teraz jadę na Celeronie 2.4 i GeForcie 440MX a na tego wymarzonego kompa już trochę zbieram i chciałbym kupić dobrze. 71proste: rozumiem że miałeś tego Asusa kiedyś? Jak się sprawował? Pytałem o nią na innym forum i powiedzieli mi że nie najlepsza jest ta P5N-D. A mówisz że twój E8500 odpalił od razu bez żadnego aktualizowania BIOSu? Wciąż nikt nie wie nic o tej...
grafika bedzie wykozystana- to dobra grafika, ale z ta plyta glowna nie zabawisz sie w przyszlosci z SLI (2x GeForce), poniewaz ten chipset obsluguje CrossFire (2xATI). Jezlei myslisz w przyszlosci o SLI to plecam ta plyte :ASUS P5N-D - nForce 750i SLI oraz ta : ASUS P5N32-E SLI Plus AiLifestyle Series -nForce 650i SLI / 570 SLI. Jezeli jestes pewien ze...
jak masz tego SE sprawnego i dziala ci bez zarzutow to go nie zmieniaj,.......nokia i w200i chowaja sie przy k750 moim zdaniem.........750i ma lepszy aparat i jest lajtowy..kup sobnie sluchawki dobre do niego i nie bedziesz narzekal
Witam chciałbym kupić nową kartę graficzną do mojego komputera tym razem jednak chciałbym zasięgnąć najpierw rady bo ostatni zakup jutro zwracam do sklepu EVGA 123-YW-E175-A1 LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI FTW ATX Intel MotherboardTyp procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) zasilacz BE QUIET DARK POWER PRO...
Czesc !Mam jeszcze jedno pytanie mam win 7 i dzisiaj chailem podlaczyc przez kabel usb. Telefon SE 750i wszytko prawie bylo ok jak mi nie pokazal ze brakuje mu jakiegos sterownika:/ dalem zeby znalazl sobie ten sterownik przez online i nic nie znajduje :/ Orientuje sie ktos co mam dokladnie zainstalowac zebym mogl sobie przesylac wszytkie dane z...
mam na oku pewien zestawik złożony przeze mnie i dlatego mam wątpliwości, czy w tej cenie jest to optymalny zestaw, proszę o ewentualne sugestie co zmienić i na co wolałbym się trzymać Intela i nVidii komp teoretycznie nie będzie poddawany O/C może w przyszłości.Intel Core 2 Quad Q8300 2,5GHz -- 479zlAsus P5N-D 750i SLI -- 330zlDDR2 OCZ 4GB/800 (2x2GB)...
Co myślicie o takim zestawie:1. Intel Core2 Duo E8400 3,00GHz (S775) BOX2. Asus P5N-D nVidia nForce 750i SLI3. GeForce 9800 GT Asus Ultimate 512MB TV & 2x DVI (PCI-E) 4. Chieftec (GPS-500AB-A) 500WRazem: ~2000.00+ dysk co mam i pamięć.
Mam problem, otuż kupiłem sobie kompa z 2 x 9800 gx2 , ale vista nie odnajduje ich jakby były w quad sli , gdy weszłem w ustawienia ekranu , jeszczejak nie ustawiłem quad sli w panelu sterowania nvdia , to w ustawieniach ekranu pojawiało mi się 8 , a czasem 6 monitorów , a powinny być 4 . A gdy już w panelu sterowania ustawiłem quad sli to ilość pamięci mi się nie zmieniła , mam tylko 1270mb ,...
Witam.Mam pewien problem przy wyborze płyty głównej. Myślałem nad Asus P5N32-E nVidia nForce 680i SLI albo Microstar P7N Sli Platinum (nForce 750i). Sęk w tym żeby w pełni współpracowały z procesorem C2D e8400 i 4x512 kingston 667 MHz i GAINWARD'em 9800 GT 1gb. W tym problem żeby działało bez update biosa.Podaj mi cene za jaka chcesz kupic