Skocz do zawartości

760gm p33 test

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 760gm p33 test

Nowa płyta, freeze gry, bsody.

Witam serdecznie.Oddałem komputer do serwisu, który notorycznie wyrzucał błąd "Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność" i czasem, głównie po zainstalowaniu sterowników do płyty głównej - bsody.Facet testował z innym zasilaczem i mówił, że też wyrzuca.Miałem chyba uszkodzone sloty na pamięć RAM, bo były w dalszych od procesora slotach...

Jaki Dysk SSD wybrać ?

Siemka,mam pytanie, ale i wielką prośbę, a mianowicie jaki dysk SSD wybrać?Płyta główna: MSI 760GM-P33 (MS-7623)Jeśli chodzi o przedział pamięci to raczej nie ma znaczenia, bardziej budżet 200-300 zł. Prawdopodobnie padną pytania do czego używam PC. Głównie jest to przeglądanie internetu, filmy, seriale, czasem gry. Pozdrawiam, czekam na...

Zakup ramu

Witam mam zamiar kupić do mojego komputera nowy ram, komputera uzywam przede wszystkim do gier.Sprzęt:Procesor: AMD Phenom II X4 B50 ( po odblokowaniu 4 rdzenia )Karta Graficzna: AMD Radeon HD 6770Aktualne ram: 4GB 1333mhz Patriot PSD34G13332Płyta Główna: MSI 760GM-P33Znalazłem ram, które by mnie interesowały, lecz są pytania.1. Czy te ram są dobre, godne...
  • Pamięci RAM
  • napisane 17 05 2016 22:21
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 9472

komputer resetuje się podczas grania.

Witam moj problem to : restarty podczas gry, nieregularne, podczas restartow nie ma blue screena jest tylko charakterystyczne zawieszenie (trrrrrrrrrr) w glosnikach, a potem reset, mam do od momentu wymiany karty graficznej i zasilacza, moj pc toRadeon hd 7870Amd fx 8120 8x 3,1ghzMSI 760GM-P23 (FX)16gb ramSilver Power ATX SP-B700 700Wdodaje wynik skanu...

Spadki fps w grach (fps)

komp był włączony od rana, teraz go wyłączyłem na pół godziny, i jak pochodził z 5 min zrobiłem 1 ssatutaj ss przed wyłączeniem kompa (czyt. wyżej), wbiłem w csa i spadki oczywiście były + użycie procesora (w bf3 użycie jest w 80-100%)tutaj ss z hdtunemoja płyta głowna to - MSI / model 760GM-p23(fx) (ms-7641)A co do monitorowania stanu procesora jakim...

Spadki fps w grach (fps)

Witam, posiadam problem w grach typu fps, dotyczy on spadków fps.Zacznę od opisania problemu w counter strike 1.6 bo to jest najważniejsze.Kilka lat temu miałem starszy komputer, grałem w csa przez 3 lata na stałych 100 fps, po czasie zmieniłem internet i windowsa na 7, wtedy pojawiły się spadki fps. Pomyślałem, że to wina komputera więc kupiłem nowy (mam go już ponad rok) i od samego początku...

Spadki Fps

Witam!Zakupiłem sobie kilka nowych rzeczy do komputeraProcesor I5 4460Karta graficzna GeForce GTX 750 Ti DualStrom XPłyta Głowna MSI H81M-P33Ram Crucial DDR3 4GB 1600 hzWindows 7 Professional 64BitWszystkie sterowniki posiadam akutalne ze stron producentow oraz ze starego komputera zostawiłemZasilacz Chieftec Arena GPA-450S8Oraz Dyski SSD Samsung 850...

Sprawdzenie i5 760

Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...

Poradnik o pamięci - czyli co, jak i dlaczego

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
  • Pamięci RAM
  • napisane 24 01 2015 03:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13372

Komputer stacjonarny 1-2mb, laptop 12mb internetu

Witam,tak jak w tytule problem dotyczy prędkości internetu, która na laptopie jest normalna, ale już na komputerze bardzo ograniczona, za bardzo. Ostatnio zamieściłem na innym forum prośbę o pomoc i znalazł się użytkownik, pan Michał, który pomógł oczyścić komputer za pomocą logów OTL i FRST za co mu bardzo dziękuję. Niestety problem z internetem się ostał czego dowodem są skany prędkości...

Randomowe crashe gier, żadne rozwiązanie nie pomaga...

Cześć,Od jakiegoś miesiąca mam problem z komputerem. Otóż problem objawia się poprzez randomowe zamknięcia gier (poza nimi nie zauważyłem innych problemów). Ciężko zauważyć zależność kiedy to się dzieje grając, chociaż wydaje mi się że przy większych obciążeniu np. przejście do nowej lokalizacji. Nic nie jest podkręcane (tylko RAM do domyślnego XMP- po zmianie do natywnej wartości nadal...

Automation Test Engineer

Are you rigorous in putting every application to test before users work with them? Are you an expert in automating test scenarios? We’re looking for someone like that who can help us:– deliver a large-scale rich internet platform in collaboration with business analysts and software engineers– create automated web...
  • Ogłoszenia
  • napisane 01 07 2016 15:47
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3408

Komputer do gier

Witam mam pytanie czy ten komputer jest dobry do gier czy nie ?? Procesor: Procesor AMD FX-6300, socket AM3+, 64bit, 3,5GHz, 95W, cache 14MB, BOX (FD6300WMHKBOX) Płyta Główna: Płyta główna MSI 760GMA-P34 (FX), 760G, DualDDR3-1600 (760GMA-P34 (FX)) Karta Graficzna: Karta graficzna Asus...

Ping wyższy w Grach niż na Speed Test

Witam, tak jak piszę w temacie od kilku dni mam nowy internet i jest prawie wszystko okej , 0% pakietów loss itp. tylko jest jeden problem mianowicie w grach mam wyższy ms niż pokazuje mi na speed Test .Oto Wyniki Speed testów :(1) - https://www.v-speed.eu/share/4682582(2) - http://www.speed