ok to zamieszczam tu na fotum powinien byc cały GMER 1.0.15.15281 - http://www.gmer.netRootkit scan 2010-05-16 23:17:18Windows 5.1.2600 Dodatek Service Pack 3Running: vy6gbm33.exe; Driver: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\kxldqpow.sys---- System - GMER 1.0.15 ----SSDT \SystemRoot\System32\DRIVERS\cmdguard.sys (COMODO Internet...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Nie chciałem zadawać tu setek pytań, a odpowiednich poradników znaleźć nie mogłem. Tak więc jak leci powyjmowałem wszystkie wtyki z gniazd na płycie głównej w celu jej wyjęcia i zainstalowania Scythe Ninja.Zainstalowałem jakoś bez większych problemów.Moja obudowa jest chyba jakaś inna niż te obudowy z filmików na THG (;p) i płytę trzeba wyjmować, wyciągając ją do góry.Płytę włożyłem z...
Jeśli chodzi o pojemność pamięci RAM to 4GB to za dużo co najmniej 1/4 z tego na pewno będzie nie wykorzystana tag zwana martwa. Jeśli już chcesz mieć pamięć na full to do 3GB czyli 2GB i 1GB ale wszystkie tej samej firmy i te same CLx np. CL5.Dziś kup sobie pamięci 800MHz to ci wystarczy, za rok kupisz pamięci RAM 1066MHz za cenę mniejszą obecne 800MHz. Na szybkość pracy komputera mają wpływ...
Witam,Mam problem 4 dni temu kupiłem NOWĄ kartę graficzną GeForce 7300GT Super 512 MB DDR 2 / 128 bit. Kiedy podłączyłem ją do mojego komputera (Szczegóły odnośnie mojego komputera - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...i65G&s=775) i włączyłem go ekran monitora był czarny (w zasadzie to się nie włączył) ale słyszałem dźwięki ładowania sie...
WitamStaram się złożyć komputer do grafiki rastrowej/wektorowej oraz do rozpoczęcia prac w 3d i liźnięcia tematu składania filmów. W gry nie będę grał, także w tym momencie myślę, że zobaczę jaką wydajność zaoferuje mi zintegrowana karta graficzna, najwyżej z czasem dokupie coś budżetowego. Nie interesuje mnie OC, chce stabilny zestaw.Porozglądałem się po forum i prosiłbym o opinie co do tego...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...
wiec tak od poczatku 2 proce ta sama cena 1 AMD ATHLON X2 7750 KUMA K10 2.7Ghz BLACK EDITION Producent AMD Typ procesora Athlon 64 X2 Black Edition Model 7750 Typ gniazda AM2+ Liczba rdzeni 2 Proces technologiczny 65 nm Częstotliwość taktowania procesora 2700 MHz Częstotliwość taktowania magistrali 1000 MHz...
WitamMam plyte Asrock 775Dual-880Pro http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...80Pro&s=775 z chipsetem VIA PT880 Pro. na stronie VIA nie ma takiego chipsetu.... Nigdzie nie moge znalezc jakiej maksymalnej pojemnosci dyski obsluguje ta plyta... moze mi pomozecie. Wiedza ta mi jest potrzebna, poniewaz planuje...
Witam chciał bym się dowiedzieć czy róznica między tymi 2 kartami bedzię duża jeśli chodzi o gry Radeon r7 250 2GB DDR3 vs Gigabyte HD7750 OC 1GB 128bit DDR5np wiem że ta R7 jeśli chodzi o gre na fullHD na najniższych ustawieniach nie daje se rady a HD7750 czytałem że zwieszają sie gry na niej ale czy to prawda...