Skocz do zawartości

7vt600p rz jaką grafikę mozna podłączyc

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 7vt600p rz jaką grafikę mozna podłączyc

Prosze o pomoc w zestawie PC który składam dla córki

1 514734 Płyta główna Asus M5A97 R2.0 AM3+ AMD970 4DDR3 RAID/USB3/GLAN ATX - (M5A97 R2.0)  315,00 2 518093 Chłodzenie CPU SilentiumPC Spartan Pro (HE924) - SPC081  89,00 3 622218 Zasilacz SilentiumPC Vero L1 500W VL1-500  179,00 4 629388 Karta graficzna MSI GeForce GTX 750Ti GAMING 2G (N750Ti TF 2GD5/OC)  595,00 5 630951 Procesor AMD FX-4300 4 Rdzenie...

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X Leopard

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X LeopardUwagi przed wykonaniem HowTo na komputerze:1.Wszystkie czynności robisz na swoją odpowiedzialność. Ja kuba144, moderacja i administracja forum nie odpowiadają za wszelkie szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania zamieszczanego w poradniku2.Polecam utworzyć punkt przywracania systemu. 3.Nie polecam instalacji programów dla...
  • Porady Windows
  • napisane 17 11 2008 16:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 9837

NaviExpert – Nawigacja bez korków! Na Twój Telefon Komórkowy

Strona domowa producenta NaviExpert: www.naviexpert.plCo to jest NaviExpert (skrót NE)?NaviExpert jest program nawigacji dla telefonów komórkowych posiadających, obsługę aplikacji JAVA, kolorowy wyświetlacz i posiadających bluetooth. Jest nawigacją On-Line, która pobiera najnowsze mapy i punkty POI z serwera. Jak to działa?Najpierw nasz GPS określa położenie, gdzie się znajdujemy (dokładnie to...

O kolesiu, który zmarł podczas stosunku :)

Cholera wie co się stało. Jakaś żyłka w mózgu, czy serce alkoholowe nie wytrzymało. Podczas "uniesienia" z Joasią, coś we mnie pękło, i pognałem przed siebie, słynnym już tunelem, w stronę światełka. Światełko jak światełko, białe i silne. Malutkie było, a ja gnałem jak oszalały. Szybciej niż Polonezem Siwego. Nie wiem ile czasu minęło, gdy...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62321

porada dla cafe internet

witam wszystkich... Po3ebuje porady i sugestii co byscie zrobili na moim miejscu. Właśnie jestem w trakcie otwierania kawiarenki internetowej. Kawiarenke odkupiłem od gościa, który wyjeżdza do Anglii i sie chciał tego pozbyc. Pyt. 1!! Jaki wybrac internet?? co proponujecie?? Tp.sa?? (mieszkam w Zamościu). Oczywiście chodzi o to,zeby nie był to zbyt duży koszt bo 3eba sie liczyc z...

Dobór nowej płyty i grafiki

Witam serdecznie Jestem nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem temat dlatego proszę o wyrozumiałość.Zepsuł się mój stary komputer.W serwisie powiedzieli że naprawa może kosztować 350 zł !Ponieważ to stary typ płyty głównej. Dodatkowo stwierdzili że ram już też jest na śmietnik.Padł jakiś "kondesator" na płycie (ponoć bardzo częsta awaria przy tych płytach) możliwe bo już...

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Podłączanie subwoofera do PC

witam.mam pewien problem. nie wiem w jaki sposob i czy sie da podlaczyc subwoofer(z kinem domowym) do komputera. subwoofer posiada koncowke do ktorej nie posiadam wejscia w karcie muzycznej. oto koncowka od subwoofera: subwoofer w tej chwili jest podlaczony do dvd ktore jest podlaczone do TV. W dvd znajduje sie takie wejscie w ktore wchodzi kabel od...

Windows Vista - Wkurza Cię to, że system powoli się uruchamia?!

Przyspieszanie startu systemu Windows VistaCzy nie zauważyłeś, że włączasz komputer, idziesz zrobić herbatę, po kilku minutach wracasz z herbatą, a system jeszcze się uruchamia? Są na to niezawodne sposoby, które zadziałają na 100% choćby w najmniejszym stopniu.1. Wyłączamy zbędne programy, które startują razem z systemem.Po co Ci kupa programów przy starcie? Przecież jeśli będziesz chciał...
  • Windows Vista
  • napisane 10 04 2009 22:39
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 59833

Problem z 8800GTX / Kupno nowej grafiki

Witam!Na początku przedstawię specyfikację swojego komputera:- Intel Core 2 Quad Q6600- Kingston DDR2 2GB 1066MHz- Zasilacz CHIEFTEC 560W A12S- Płyta gł: FOXCONN X38AOtóż parę dni temu najprawdopodobniej spaliła mi się karta GF 8800GTX dziwny przypadek bo w idle miałem około 60 stopni a gdy odpalałem jakaś grę kręciłem wentylator riva tunerem do 100%...
  • Karty graficzne
  • napisane 25 08 2010 19:29
  • Wyświetlenia: 1852

GeForce 4MX 440 AGP 8X problem z grami

Witam,mam problem z płynnością grafy w Quake 3. Mam procesor Celeron 2,4GHz, 640MB RAM na DDR, karte grafiki GeForce 4 MX 440, płyta główna MICRO-STAR model MS-6580 zasilacz 300W, dwa dyski twarde po 40GB każdy, DVD ROM i CD ROM. Podczas grania w Quake 3 grafika lekko się przycina, nie jest płynna, zupełnie jak film...
  • Archiwum
  • napisane 19 09 2007 10:20
  • Wyświetlenia: 1238

Pamiec Ram do MSI 785GT-E63.

Witam!Mam znowu pytanko mianowicie chcialbym wymienic pamiec ram ( w chwili obecnej posiadam 3 GB ) i zastanawiam sie co i jaka pamiec moge sobie zainstalowac ???plyta glowna: MSI 785GT-E63system: win XPNie wiem co to znaczy typ pamieci mam DDR2 [533] ( czy moge zastosowac w mojej plycie glownej inne i czy beda one lepsze np DDR3 itp ) oraz szybkosc...
  • Pamięci RAM
  • napisane 26 02 2012 03:07
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 9583

Komputer nie widzi dysku

uwazasz, ze jak kawalek plastiku laczy dwa zlacza to daje nam jedno gniazdo? to brzmi jak jakis zart, sa to dwie rozne sprawyna innej plycie z tym samym chipsetem juz tak nie bedzie..nie wiem jak dokladnie wyglada kontrukcja kontrolera w plycie glownej, ale nie ma to znacznenia, gdy chce podlaczyc do niej dysk - widze zlacze podlaczam i dziala, i nie...