Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Cześć, Ponieważ mój stary, wysłużony Compal Fl90 chyba ostatecznie zakończył żywot, szukam jakiegoś zestawu. Jako, że nie chcę wydawać dużej kasy zastanawiam się nad jakimś poleasingowym Dellem z windowsem, który w przyszłości (raczej dalekiej) będzie można rozbudować/upgrejdować.Główne zastosowanie to internet, filmy, czasami CAD 3D (Solidworks, Creo), grać raczej nie będę, ewentualnie...
Sprzedam części komputerowe, zestaw używany był tylko przez 2 miesiące. Podana cena za cały zestaw, Możliwość kupna osobno części. Wszystkie części widoczne na zdjęciach.Wszystko w 100% sprawne, stan wizualny i działanie idealne. Działa niewiarygodnie szybko.Wykaz podzespołów:- dysk SSD Kingston 120 GB SV300S37A - Pamięć RAM DDR3 PC3-12800 (1600MHz) - 2 kości po 4 GB - karta...
Witajcie, mam taki nietypowy problem i spróbuję go wyjaśnić jak najjaśniej. Mam monitor firmy AOC 17' i na bokach rogach są nie równe zakończenia, na screenie słabo to widać, ale można się dopatrzeć:http://img122.imageshack.us/img122/594/98956498oy6.pngPrzyjrzyjcie się na prawy bok i trochę widać, próbowałem grzebać w Menu zamieszczonym na monitorze, ale tam różne dziwne są i nie potrafię...
PS.Przed instalacją wyłączałem zintegrowaną dźwiękówkę - zarówno w BIOSie, jak i w systemie - bez skutku jednakże.Przeczytaj zapytanie autora jeszcze raz - dokładnie. Pozdrawiam.
Witam, Dlugo sie nie nacieszylem tym lapkiem. Defekt karty graficznej, wymieninili na nowa (tak napisali w karcie gwarancyjnej). Dwa tygodnie i lapek wrocil do domku. Bylem zdziwiony ze kurier dzwoni, bo na stronie serwisu widnieje status, ze caly czas czekaja na zapasowe czesci. Odpalam laptopa uruchomiam EVEREST Ultimate Edition, po sprawdzeniu raportu z programu parametry karty graficznej,...
2006 - 8300 (na sterach z plyty)2005 - 13970 Z wydajnoscia raczej nie ma kolopotow.RivaTuner pokazuje w czasie testow z 3DMarka2006 temeperature nie wieksza niz 75st.Natomiast na niektorych teksturach w testach rowniez da sie dostrzec ten sam problem co w grach.
Witam posiadam laptopa hp pavilion power 15. i5 8300h gtx 1050 4gb 8gb ram 1000hdd.Otóż mam taki problem,jak wiadomo procesor ten i nie tylko te bardzo się grzeją więc zrobiłem undervolting, robiłem co -0,10mV aż tak do -0,80mV po czym wskorzyłem na - 0,120mV i w stress teście laptop die wyłączył. Uruchomiłem go ponownie ustawienia sie przywróciły do...
[Jezeli zly dział prosze o przeniesienie do własciwego,pozdrawiam] Witam proszę was o dobre ustawienia do OBSA streamowania gry FIFA 18/FORTNITE ponieważ jestem w tym całkowicie zielony, a chciałbym wyciągnać jak najlepszą wydajność oraz jakość, specyfikacje kompa: Karta Graficzna GeForce GTX 1050Procesor AMD FX 8300Zasilacz 6508 GB RAMINTERNET...
Hejka od dość długiego czasu zmagam się by polepszyć szybkość mojego procesora czytałam różne artykuły czy to też filmiki na yt co do podkręcania, ale sama się lekko boje tam grzebać czy jest jakiś program który przyśpieszy mi procesor ?? bo pobrałam amd overdrive ludzie pisali że tam można jednym kliknięciem zmienić szybkość ale po komunikacie który mi wyskoczył wyłączyłam go. A zależy...
To głównie do podkręcania CPU. Do OC karty wystarczy dobry zasilacz ale taki masz. FX 6300 to nadal 3 moduły więc "prawie" to samo co obecnie. Jak już to FX 8300/8320 albo jak pisałem Phenom II X4. BF3 wymaga do gry w multi procesora 4 rdzeniowego.