Twierdzisz, że wszsycy na świecie się mylą? Testy wykonane Lynxem:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/fx-8350-8320-6300-4300_8.html Natomiast w bardziej realnych zastosowaniach:http://www.anandtech.com/show/6396/the-vishera-review-amd-fx8350-fx8320-fx6300-and-fx4300-tested/6http://techreport...
Witam mam problem odnośnie z tym procesorem gdyż po jego zakupie podkręciłem go do 4Ghz w trybie turbo i działał jak należy ale teraz zauważyłem że ludzie podkręcają go spokojnie do 4,5Ghz więc i ja spróbowałem wszystko było okej temperatura sięgała maksymalnie w stresie 69-70 Stopni ale po czasie na benchmarku tracił wydajność czy jest to spowodowane nie zwiększaniem napięcia dla procesora...
A co sodzisz o wydajnych komputerach na procesorze AMD , moja propozycja jest taka :) : - Procesor AMD FX-8320, X8, socket AM3+, 64bit, 3,5GHz, 125W, cache 16MB, BOX (FD8320FRHKBOX) – 635,01 zł- Płyta główna Asus M5A97 EVO R2.0 AMD 970 (2xPCX/DZW/GLAN/SATA3/USB3/RAID/DDR3/CROSSFIRE) – 441,75 zł- Karta graficzna...
Damian, nie słuchaj "czarów-marów", jakoby podkręcony Core 2 Duo miał dorównywać FX-6300 ; )Jeśli masz niewielki budżet, to śmiało kupuj AMD. Ale nie FX-4100, nie FX-6100 - to były pierwsze, bardzo nieudane wersje procesorów FX. Ciebie interesują te z "trójką" w środku: 4300, 6300, 8320.Płyty główne pod AMD też są tańsze, biorąc pod uwagę ilość...
Ostatnio podłaczylem telefon kolegi do kompa okazalo sie ze na karcie pamieci byl wirus usunalem go ale chcialbym sie upewnic ze pozbylem sie go na 100% wiec prosze o sprawdzenie loga z gory dzieki!CODE-BOXComboFix 09-05-31.06 - Administrator 2009-06-01 21:53.5 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.48.1045.18.2047.1625 [GMT 2:00]Uruchomiony z: c:\documents and...
Witam. Mam do sprzedania oryginalną grę Battlefield 2142. Oczywiście w skład zestawu wchodzi pudełko, instrukcja z unikalnym kluczem oraz płytka. [Przepraszam za brak zdjęcia]Myślę, że tego tytułu nie trzeba przedstawiać - klasa sama w sobie. Grę posiadam od grudnia/stycznia 2007 roku. Z płytką nigdy nie było żadnych problemów. Gorąco polecam !Dodatkowo mam do sprzedania konto do tej gry....
Witam. Ostatnio zakupiłem nowy dysk twardy oraz Windows 10 Home Edition x64. W serwisie komputerowym wszystko mi zainstalowali itp itd. Wróciłem z komputerem do domu, wszystko śmigało jak trzeba, w między czasie kilka razy aktualizował mi się system. I pewnego dnia (bodajże 4 dni temu) nic nie robiąc szczególnego wyskoczył mi blue screen. Myslalem, ze to przez aktualizacje, które już później...
Witam wszystkich ;-) Chcialem SIĘ poradzić co sądzicie o Tym PC, CZY pójdzie na NIM Wiedzmina 3.Sprzęt dostałem w prezencie, a to JEGO Specyfikacja. Prosił bym o porade co rowniez w Przyszłości (moze za rok) wymienić i na co zwrócić uwagę. Procesor AMD X8 FX-8320 - 8x3500MHz (8 rdzeni) Chłodzenie AAB Cooling Super Silent P1 PWM Rev.2 Płyta MSI 970A-G43...
Witam. Mam spory problem z FPS w grze Tom Clancy's The Division i nie wiem jak temu zaradzić. Na najniższych ustawieniach gra w porywach wyciąga 30 fps, średnio 20 fpsów podczas akcji. Co robić ? Dodam tylko że wszystkie sterowniki są zaktualizowane. Sprzęt:Płyta główna: Asus M5A97 R2.0Procesor: AMD FX-8320E, socket AM3+, 3.2GHzKarta graficzna: Asus...
Witam, kupiłem komputer w częściach jakieś 2 tyg temu, lecz dopiero teraz jak doszedł mi system mogłem go zainstalować, ale do rzeczy w komputerze mam jeden dysk konkretnie ten Seagate Desktop 1TB SATA3 (ST1000DM003) i na uf dysku zainstalowałem system i tam pare plików i kilka gierek, wszystko niby fajnie dopóki nie zauważyłem, że system poprostu wolno chodzi rozumiem 1 dysk do wszystkiego to...
Witam! Mój pc ostatnio odmówił posłuszeństwa z dnia na dzień - nie włączył się. Okazało się, że płyta główna po ok 5ciu latach odeszła na zasłużoną emeryturę. Złożyliśmy zestaw: nowa płyta główna + nowy cpu + nowy ram i reszta ze starego zestawu. Działa, da się wejść do biosu, wszystkie dyski są widoczne(sata 2x dvd, 2x hdd i 1x ssd - systemowy). Niestety nie da się bootować z...
Witam. Zmierzam się do kupna karty graficznej, gdyż poprzednią szlak trafił a szkoda bo była świetna (NVIDIA GeForce GTX 660 2GB). Szukam jakiegoś odpowiednika tej karty graficznej, wiadomo chciałbym wydać jak najmniej i mieć jak najlepszą kartę : PZnalazłem 4 propozycje...
To głównie do podkręcania CPU. Do OC karty wystarczy dobry zasilacz ale taki masz. FX 6300 to nadal 3 moduły więc "prawie" to samo co obecnie. Jak już to FX 8300/8320 albo jak pisałem Phenom II X4. BF3 wymaga do gry w multi procesora 4 rdzeniowego.