WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty graficznej. Poniżej zrzut z OTL:KOD z OTL.txtOTL...
jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
OTL logfile created on: 2010-04-07 18:06:34 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.1.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patro\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb Total Physical Memory...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam, moj problem wyglada nastepujaco. Dzis otrzymalem paczke z nowa grafa HD7770 bez zastanowien rozpakowalem zalozylem i zainstalowalem sterowniki wszystko bylo ok do czasu gdy odpalilem program Speccy aby sprawdzic temperature i czy sie grzeje a tu nagle Blue Screen no coz moglo sie zdazyc tak raz, odpalilem kompa probuje drugi raz to samo i tak kilka razy. Juz zaczelem cos...
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.6.0003.5Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011613-12.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: *** Invalid ******************************************************************************** Symbol...
Witam. dzisiaj wyskoczył mi Blue Screen ( BS ) opisze dokładnie przyczyne wczoraj chciałem z kolegą pograć w Neverwinter online zacząłem ją pobierać lecz się nie udało pobrało się niecałe 3 gb wiec rano poszedłem do kolegi i wziąłem jej zainstalowaną wersje na pendrive i przesłałem na swojego pc gdy uruchomiłem grę zaczęła się ponownie pobierać i wyskoczył BS na drugim razem...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...