Skocz do zawartości

9001

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 9001

Logi - Dziwne działanie systemu

Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...

[ster] Problem z karta muzyczna

http://downloadcenter.intel.com/scripts-df...tems〈=eng
  • Archiwum
  • napisane 25 07 2007 21:25
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1264

[Problem] FPS i grafika w grach

Wszystko wskazuje na brak sterowników od karty graficznej, albo ich ''błąd''. Ściągnij najnowsze ze strony producenta.Jeśli masz system;x32http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.30&#9001...

JAF 1.98.47 dla wszystkich za darmo

Program mozna uruchomić bez konieczności posiadania klucza P-Key oraz box JAF. Flashowanie BB5 działa poprzez USB lub poprzez UFS'a. Każdy użytkownik poczciwego Tornadomoże korzystać teraz do woli z funkcji JAF'a wykorzystując skrzynkę tornado jako interfejs Fbus.Chodzą plotki, że tego cracka wypuściła grupa tworząca...

Co sądzicie o tym zestawie?

Witam!Chciałbym poznac zdanie szanownych forumowiczow co sadza o tym zestawie. powiem tylko ze kierowalem sie glownie tym zeby Gothic smigal jak najlepiej.oto zestawienie:PROCESOR-CORE 2 DUO 2.66GHz E6750 socket 775 BOX Socket: s. 775; Częstotliwość szyny FSB: 1333 MHz; Typ procesora: Core 2 Duo; Częstotliwość taktowania procesora: 2666 MHz; Pamieć cache: 4 096 KB; Ilość rdzeni: 2;...
  • Archiwum
  • napisane 16 11 2007 17:44
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1226

[SPRZEDAM] Wycena sprzętu komputerowego

Witam, za ile mógłbym sprzedać te komponenty? Monitor BenQ FP93G S Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz "E4300", 2MB Cache System Operacyjny Windows XP Home Edition Płyta główna GA-945GZM-S2 Pamięć operacyjna 1GB (Dual Channel, 2x 512 MB) DDR2 667MHz Karta graficzna NVIDIA GeForce 7300 GT 256 MB 128...
  • Giełda
  • napisane 22 01 2013 00:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2410

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Częste zwiechy i BSODy

Ram już sprawdzałem i co dziwne:Kingstony miały jakieś błędy ;/ ale wymienilem na starsze GoodRamy i one juz nie mają żadnych co nie zmienia faktu ze problem nie zmalał wogole wiec na te ramy bym chyba nie patrzyl ;pDyski mam 2, jeden już sprawdzałem i 100% ok, drug z partycją systemową zresztą przeskanuje jutro i dam znać.Tak to nic nie instalowałem itp, po prostu po 5h gry comp padł i się...

Problemy ogólne, bliżej niezdefiniowane.

Witam,Ostatnio złożyłem komputer ze starych znalezionych w piwnicy paści z moich poprzednich komputerów. Ma on służyć jedynie do programów biurowych (word, excel) jak również do korzystania z internetu. Niestety mój "składak" jest przeraźliwie wolny i nie potrafię zlokalizować przyczyny. Kilka...

Czym rozszyfrować ten plik?

Witam.Pilnie potrzebuję odczytać mały pliczek .lic, ale on jest zakodowany (?) ...
  • Oprogramowanie
  • napisane 12 12 2008 13:03
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2476