Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...
Wszystko wskazuje na brak sterowników od karty graficznej, albo ich ''błąd''. Ściągnij najnowsze ze strony producenta.Jeśli masz system;x32http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.309001...
Program mozna uruchomić bez konieczności posiadania klucza P-Key oraz box JAF. Flashowanie BB5 działa poprzez USB lub poprzez UFS'a. Każdy użytkownik poczciwego Tornadomoże korzystać teraz do woli z funkcji JAF'a wykorzystując skrzynkę tornado jako interfejs Fbus.Chodzą plotki, że tego cracka wypuściła grupa tworząca...
Witam!Chciałbym poznac zdanie szanownych forumowiczow co sadza o tym zestawie. powiem tylko ze kierowalem sie glownie tym zeby Gothic smigal jak najlepiej.oto zestawienie:PROCESOR-CORE 2 DUO 2.66GHz E6750 socket 775 BOX Socket: s. 775; Częstotliwość szyny FSB: 1333 MHz; Typ procesora: Core 2 Duo; Częstotliwość taktowania procesora: 2666 MHz; Pamieć cache: 4 096 KB; Ilość rdzeni: 2;...
Witam, za ile mógłbym sprzedać te komponenty? Monitor BenQ FP93G S Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz "E4300", 2MB Cache System Operacyjny Windows XP Home Edition Płyta główna GA-945GZM-S2 Pamięć operacyjna 1GB (Dual Channel, 2x 512 MB) DDR2 667MHz Karta graficzna NVIDIA GeForce 7300 GT 256 MB 128...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Ram już sprawdzałem i co dziwne:Kingstony miały jakieś błędy ;/ ale wymienilem na starsze GoodRamy i one juz nie mają żadnych co nie zmienia faktu ze problem nie zmalał wogole wiec na te ramy bym chyba nie patrzyl ;pDyski mam 2, jeden już sprawdzałem i 100% ok, drug z partycją systemową zresztą przeskanuje jutro i dam znać.Tak to nic nie instalowałem itp, po prostu po 5h gry comp padł i się...
Witam,Ostatnio złożyłem komputer ze starych znalezionych w piwnicy paści z moich poprzednich komputerów. Ma on służyć jedynie do programów biurowych (word, excel) jak również do korzystania z internetu. Niestety mój "składak" jest przeraźliwie wolny i nie potrafię zlokalizować przyczyny. Kilka...