witam was drodzy komputerowcy! Komputer bedzie sluzyl mi do pracy:) na nastepujacych programach:Auto cad, 3ds max, Photoshop, illustrator, correldo tego ogladanie filmow, internetA wiec przedstawie moich faworytow z jednej i drugiej opcji:Toshiba Satelite: 15'4A100-011, A100-912, ...
itam,mam laptopa Toshibe equium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn nie chcialy one dzialac. Na szczescie moja kolezanka ma podobnego laptoka...
witam,mam laptopa Toshibe equium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn nie chcialy one dzialac. Na szczescie moja kolezanka ma podobnego laptoka...
witam,mam laptopa Toshibe equium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn nie chcialy one dzialac. Na szczescie moja kolezanka ma podobnego laptoka...
itam,mam laptopa Toshibe equium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn nie chcialy one dzialac. Na szczescie moja kolezanka ma podobnego laptoka...
witam,mam laptopa Toshibe equium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn nie chcialy one dzialac. Na szczescie moja kolezanka ma podobnego laptoka wiec...
Witamposiadam laptopa i w najbliższym czasie chciał bym dokupić trochę pamięci, niestety nie znam się na tym za dobrze i nie wiem jaką pamięć mam teraz włożoną a tym bardziej nie wiem jaką powinienem kupić aby wszystko działało poprawnie. Jeśli ktoś mógł by mi to łopatologicznie wytłumaczyć był bym bardzo wdzięczny Pole WartośćWłaściwości płyty głównej ID płyty...
A wiec jakis czas temu zakupilem Toshibe pro a100i dostalem do niej pltyke recovery cdlecz kiedy jej uzywam to trace dane z obydwoch partycji ktore posiadam a ja chcialbym sformatowac tylko dysk C(na ktorym jest postawiony system) a reszte plikow(na innych partycjach) pozostawic bez zmianprobowalem szukac na google zauwazylem ze jest to dosc popularny...
witam, ostatnio w swoim laptopie zmienialem system operacyjny z visty na xp sp2. wszystko ok, tylko wbudowany czytnik kart pamieci mini sd nie czyta tych kart, wogole ich nie widzi, probowalem wlozyc kilka kart i nic, wiec podejzewam ze chodzi o sterownik ktorego pewnie nie zainstalowalem, znam strone ze sterownikami do mojego laptopa tylko nie wiem co mam wybrac w rubryce typ sterownika,...
Zdecydowanie: TOSHIBA SAT A210-129 TL58. Ma znacznie lepszą kartę graficzną, oraz więcej RAMu, poza tym jest dobrze wyposażony. Toshiba A200-1AE, A100-011 wypada naprawdę słabo w porównaniu z tym modelem.
WitamWiem że pewnie takich tematów jest pełno , ale na prawde nie mam czasu teraz tego przeglądać.Jeśli zdublowałem temat to bardzo przepraszam.Pytanie dotyczy kupna laptopa.Mam do wydania max 4500 zł, choć im mniej tym lepiej. Potrzebuje lapa który mi troche posłuży, do grania będzie służył sporadycznie, dlatego karte graf dobrze jakby miał w miare dobrą ale bez żadnych wodotrysków.Na razie...