Toshiba Satellite A300D-158 (przez dwieście złotych chyba nie umrzesz )Szukasz komputera przenośnego idealnie dopasowanego do Twoich potrzeb? Przyjrzyj się bliżej! Obudowa ma nowy, efektowny wygląd, jest bardzo wytrzymała i ozdobiona za pomocą specjalnego wykończenia firmy Toshiba. Komputer jest w pełni wyposażony w rozwiązanie Toshiba EasyMedia -...
Prosze o opinie na temat tego laptopa- Toshiba Satellite A300-149 : http://www.karen.com.pl/p/pl/5318/notebook...e_a300-149.htmlChce go zakupic, ale z racji tego ze jest to produkt nowy, recenzji i opini jest bardzo malo...Czy są jakies wady, niedociagniecia na które warto zwrócić uwagę przy zakupie?Pozdrawiam...
Witajcie!Mam problem z ekranem w dwuletnim laptopie Toshiba a300. Gdy odchylę klapę "prawie do końca" pojawiają się "biegające różowe mrówki" na całym ekranie. Jak myślcie- co jest przyczyną problemu. Podejrzewam taśmę, bo jednak laptop nie jest nowy... Czy może jednak istnieje prawdopodobieństwo, że problem leży gdzieś indziej?PS....
Szukam laptopa do 2500zł, abym mógł także na nim pograć w miarę nowsze gry i znalazłem coś takiego:ASUS M51VA-AP117ASUS F5SR - AP050CASUS F5SR - AP053CTOSHIBA A300-1EDTOSHIBAA300-1MWa może polecicie jeszcze jakieś inne modele warte uwagi ?
Chce jutro kupic laptopa lecz niewiem ktorego .. Moze macie jakies inne propozycje. Chcialbym sie zmiescic w 2200 lecz im mniej tym lepiej .. pomocyhttp://www.ceneo.pl/1887435 w Mediaexpert za 1759zlhttp://www.proline.pl/skl...OSHIBA+A300-1ED 2199zlmoze jakies inne typy,. podaje te poniewaz wyglada na to ze maja podobne parametry a różnica w cenie ogromna..
Toshiba Satelite A300-1N9Szukasz komputera przenośnego idealnie dopasowanego do Twoich potrzeb? Przyjrzyj się bliżej! Obudowa ma nowy, efektowny wygląd, jest bardzo wytrzymała i ozdobiona za pomocą specjalnego wykończenia firmy Toshiba. Komputer jest w pełni wyposażony w rozwiązanie Toshiba EasyMedia - wyjątkowe połączenie innowacyjnych funkcji, które...
Mam dylemat... który z tych laptopów wybrać. Cena podobna. Czy TOSHIBA A300- 1 MT czy może TOSHIBA A300- 1LT1MT1LTa może ktoś zna lepszy w tej cenie (do pracy, filmów, internetu, autocada, raczej żadnych skomplikowanych gier).Ale głownie zalezy mi na podpowiedzi, który z tych dwóch wybrać. Dzięki.
Poszukuje laptopa, do luźnej pracy internetu itp. w cenie jak wyżej 1500-1800. Widziałem kilka i nie wiem który lepszy, która firma sprawdzona. Wydaje mi się że Toshiba to sprawdzona firma ale... Widziałem laptop Compal i to chyba dość dobry...Parametry :- 2 rdzeniowy procesor, słyszałem że Intel ma teraz lepsze ale nie wiem czy to prawda około 1,6-1,8 myślę że wystarczy na jeden rdzeń- 2GB...
Zawsze jak włączałem komputer to wszystko po zalogowaniu szybko działało, a teraz muszę czekać.LogiHijackThisLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 10:48:29, on 01-08-2008Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Mozilla Firefox v.3.09 (3.000009)Boot mode: NormalRunning...
Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze stacjonarnym mojej narzeczonej wyświetla...