Witam i proszę o pomoc. 1. Problem mam taki że po uruchomieniu XP w laptopie ACER(Travel Mate 2490) nie mogę nic zrobiś ponieważ ne pulpicie nic nie ma jest tylko tapeta, udało mi się raz uruchomić ale teraz nic(strasznie był wolny i długo się zastanawiał wykonując jakąś "operacje). 2. Jeśli ktoś się orjentuje...
Witam, jak zapewne wielu, którzy piszą tematy dopiero kupują komputery.. Natomiast ja chciałem fachową radę i ocenę, czy obena skrzynia którą złożyłem ma szanse pożyć.. I co warto w najbliższym czasie jej zmienić..Kupuje komputer po kosztach gdyż wiadomo, nie chce wlać mnóstwo pieniędzy, a obecny komputer czyli Intel Pentium 4 ht, i karta graf geforce 8400gs no cóż...
Witam.Mam laptopa z Windowsem 8, ale nie mam kopii Windowsa na żadnym nośniku.Chciałbym wyczyścić komputer ze wszystkich danych poza systemem.Znalazłem taką opcję w Acer Recovery Management. Poniżej screen:Gdy klikam w tę opcję pojawia mi się to:Obawiam się użyć tej opcji "Usuń tylko moje pliki", żeby nie skasowało mi również systemu, bo właśnie nie mam...
Witam. Mam laptopa acer travelmate 2490 i chce zainstalowac win 7 bo mam system zepsuty i wgl się nie włącza ten laptop. Instaluje i jak tam jest z tymi partycjami to je podzieliłem jedna ma 60gb a 2 ponad 57 i jak chce na tej lub na tej zainstalować to w lewym dolnym roku mam taki wykrzyknik a tam taki bład: nie...
Witam problem polega na błedzie windows Xp który się nie chce uruchomić na latopie. Moge zrobic formata ale potzrebuje zgrać pare waznych katalogów z pulpitu:(Próbowałem róznymi programami zrzekomo bootującymi ale nie do konca wiem jak je obslugiwac i jakie pliki potrzebuje,potzrebowalbym minimum dosa jakiegos albo "nc" z pod dosa uruchamianego abo jakeios mini linuxa sam nie wiem co...
Witajciemam problem taki, ze mam internet pod Firefoxem, dziala mi tlen i gg, ale pod IE nie dziala mi internet. takze w komunikatorze tlen nie mozna otworzyc poczty, nie dziala upgrade antywirusa i windowsa, kazdy program probujacy sie polaczyc wykrywa brak polaczenia, ale tak jak wspomnialem pod firefoxem i gg jest wszystko ok. Prolem nie dotyczy uslugodawcy internetowego, bowiem czy to w...
Witajciemam problem taki, ze mam internet pod Firefoxem, dziala mi tlen i gg, ale pod IE nie dziala mi internet. takze w komunikatorze tlen nie mozna otworzyc poczty, nie dziala upgrade antywirusa i windowsa, kazdy program probujacy sie polaczyc wykrywa brak polaczenia, ale tak jak wspomnialem pod firefoxem i gg jest wszystko ok. Prolem nie dotyczy uslugodawcy internetowego, bowiem czy to w...
Mam problem z pulpitem, nie włącza się przy starcie systemu.Proces EXPLORER.EXE jest widoczny w na liście procesów ale pulpit uruchamia się dopiero po 1 minucie, do tego momentu widać tylko tapetę.Wcześniej był jakiś komunikat o Blokadzie wykonywaniu danych, gdyż system był zawirusowany, teraz po zainstalowaniu AV KIS, komunikatu nie ma ale ładowanie pulpitu jest bardzo spowolnione..Chodzi o...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...