Tu masz recenzję: [Recenzja] Acer Aspire 5552G * Athlon II X2 P320 * 5650 * 2GB DDR3 * HDD 320GB * 1366x768 15.6" - Recenzje sprzętu i opinie ForumDo grania to on się zupełnie nie nadaje.W linku masz 5650, a w aukcji 5470 o mocy na poziomie tego laptopa z mojego odnośnika...
Zewnętrzna karta? Brzmi to trochę jakby można ją było dołączyć osobno No ale do rzeczy: jeżeli przede wszystkim zależy ci na bebechach a marka to rzecz drugorzędna to wybierz coś z Acera lub Asusa. Jak dobrze poszukasz to powinieneś znaleźć laptopa o przyzwoitych parametrach, przykładowo Acera
Witam, jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się dlatego ponieważ nie mam kogo się poradzić przy wyborze. Potrzebuję nowego laptopa w cenie około 2000 zł. CHciałbym aby był szybki jak na te pieniądze, sprawnie działał, przede wszystkim cicho, aby się nie przegrzewał. Mam dość swojego starego hp pavilion dv7 który chuczy i przegrzewa się jak traktor. Przeznaczenie : oglądanie filmów choć...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...
witam,nadeszła pora na zmianę mojego netbooka na coś większego. laptopa potrzebuję głównie do filmów, internetu, nie gram w żadne FPS itp, Football manager i Heroes 3 więc karta graficzna może być zintegrowana. Głównym ogranicznikiem jest cena, dlatego myślałem o czymś takim: http://acer.strefamarek.allegro.pl/laptop-...
Witam!Która grafika jest lepsza Radeon HD5650 czy GeForce 420M GT czy ATI Mobility Radeon HD 550v?(laptop) Szukam lapatopa do 2500-Budżet ok 2500 raczej to jest max-Marka - nie znam sie ,wiec nie wiem czego unkać a na co polować-Laptop ma być powiedzmy na jakiś czas, co by nie kupować nowego za dwa lata-malo gram raczej starsze tytuly. Chce jedynie grać płynnie w Leauge Of Legends, Css,...
pod względem parametrów wybrał bym acera - jest o niebo lepszy..aczkolwiek, sam teraz mam dylematy jaki notebook kupić i jak zacząłem poszukiwania w necie odpowiedniego laptopa dla mnie z pozytywnym nastawieniem do acera i jego stawiając na wygranej pozycji (cena) to przewertowalem mnostwo for o laptopach w...
WitamKtory z tych laptopow wybrac:HP 530 - GN797AA#AKB czy Acer 5620Z-1A0512 - cena praktycznie taka sama.Wiem ze Acer ma opinie laptopa awaryjnego - tylko jak to jest w praktyce? Czesto zdarzaja sie takie sytuacje?HP 530 - konfiguracja:Intel Pentium DUAL CORE T2300E 2 x 1,66...
Makensis ma racje. Dodam od siebie tylko tyle , ze mozesz dzialania Arestu opisac na tych forach w odpowiednich tematach :-IDG-PCLAB-PurePc-PcCentre-PC FormatNadmienie tylko tyle , ze akurat we Wrocvlawiu jest tak jak jest. Oprocz Arestu jest jeszcze Proline. I powiem Ci szczerze z racji wiedzy zawodowej , ze w Proline gwarancja to zart klientowi rzucany prosto w oczy. Nie bede sie rozpisywal...
a więc jeszcze raz chciałbym was prosić o rade już upatrzyłem sibie w sklepie owe modele laptopó które są podobne do ultrabooków. tylko kwestia tego co mają s środku oto kilka z nich.w jednym sklepie o nazwie RTV EURO AGDAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDTutaj...
Witam, szukam laptopa przede wszystkim do nauki, częstego korzystania z internetu. Myślę, że zdarzy się obejrzeć jakiś film i zagrać w jakąś grę ze średnimi wymaganiami.. Rozglądałam się na allegro i wpadły mi w oko te 4 laptopy:Acer Aspire 5552Ghttp://allegro.pl/...
@Celdur: co masz przeciwko Asusom? Do pracy biurowej polecam Asusa B50AMa HDMI, eSATA i dobre głośniki, więc jak na model biznesowy to całkiem multimedialna maszyna.http://x-kom.pl/index.php?search_var=b50a&szukaj=SzukajDo gier Samsung R522, dostaniesz go za niecałe 2400...
Witam, chciałbym kupić laptopa za rozsądną cenę. Sprzęt ma mi służyć głownie do Internetu, Worda, Excela czyli głownie do pracy. Szukałem w Internecie jakiś dobrych ofert i znalazłem oto taki sprzęcik: ACER EXT 5620-1A1G12 T5250Parametry: Procesor: Intel Core™ 2 Duo T5250 1,5 GHzMatryca (przekątna): 15,4 caleMatryca (powłoka): świecącaMatryca...
ja bym nie bral dell'a. wszyscy znajomi byli z nimi po kilka razy w serwisie- palace sie karty i procesory. Jedynie Dell xz serii XPS jest godny polecenia ale cena jest rowniez wysoka. O wiele lepszym wyborem jest Acer - placisz za to co masz, pozniej HP i ToshibaPS. na tej grafice (Integrated Intel® Graphic Media Accelerator X3100) to nie...