Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic nie dało się zrobić nawet alt+ctrl+del,...
Żadna funkcja F nie dzialaWitam wszystkich, Prosze o pomoc wszystkich specjalistów od oprogramowania Windows 8. Mój problem, żart taki, ZE NIE MOGE uruchomić komputera. Laptop mi Się odpala, ale wyskakuje INFORMACJA You PC run wstęp problem i musi zostać ponownie uruchomiony. Jesteśmy po prostu zbierając kilka informacji o błędzie, a następnie będziemy...
Witam!W moim laptopie,Acer Extensa 5620,Vista,fabrycznie zainstalowany był ram 1 GB.Potrzebowałem zainstalować program Rawtherapee v4.0,który wymaga min.2 GB ramu.Dokupiłem drugą kość ramu,też 1 GB,o takich samych parametrach.Włożyłem ją do slotu,restart kompa.BIOS wykrył...
sorry tu link do tgo modelu bedzie prosciejAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDa i mam pytanie bo tu jest win 8 ale nie bardzo mi przypadl do gustu czy mogezainstalowac tu 7 bo nie mam zadnych sterownikow do tego modelu...
Witam! Borykam się od jakiegoś czasu z wariujaca myszka laserowa bezprzewodowa Acer, model MG-0766. Działam na Windows 7 64-bit, a komputer to Acer Aspire AX5950. Wraz z komputerem dostałem zestaw mysz + klawiatura Acer'a. Od momentu, kiedy kupiłem nowy monitor i
Chciałabym opisać swoje doświadczenia z pewna nieuczciwą firmą zajmującą się branża komputerową. Konkretnie mówiąc to Ar*st , sklep komputerowy z Wrocławia.W miesiącu październiku 2006 roku zakupiłam komputer w sklepie mieszczącym się na ul. Biskupiej.Wybrałam notebooka firmy Acer. Oferta wydawała mi się korzystna, ponieważ sprzęt wykazywał się...
witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka Acer Aspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i był to dobry strzał. Jednak...
Witam Mam problem z laptopem marki Acer Aspire 4810T, na którym zainstalowany jest system operacyjny Windows Vista Home Edition. Otóż przez brak zainstalowanego antywirusa, doszło do zarażenia systemu i jego uszkodzenia. Zainstalowałem...
Czy przy wykonywaniu zwykłych czynności na komputerze wykluczając używanie internetu też wszystko idzie tak wolno? Ctrl+ALt+Del i sprawdzić co najbardziej obciąża procesor/pamięć/dysk. Wykonaj pełny skan np AV Eset Online.Niestety ale nic nie zamula komputera . Przeglądarka ma 100 000 kb 14 % . Wykluczam wszystkie inne aplikacje wszystko działa szybko . Ale chyba ...
WitamW marcu kupiłem nowego Laptopa Acer eMachine E725 z zainstalowanym Windowsem 7. Przez pierwsze kilka miesięcy wszystko było ok, komputer odpalał się w minutę albo i mniej. Pewnego dnia uruchomiłem go tak jak zawsze i wszystko wyglądało prawie normalnie. Najpierw ekran ładowania przez kilkadziesiąt sekund, ale...
Potrzebuję szybkiej pomocy w wybraniu komputera. Mam tu parę wybranych Laptopów i nie mogę się zdecydować. Jakbyście mogli podajcie mi jaki i dlaczego jest najlepszy. SONY VAIOSony Vaio VGN-NR38M/S Dual Core T2390 1.86GHz, 2GB, 250GB, DVDRW, X3100, 15'', VHPLink do produktu:SONY VAIOAcer Extensa Procesor:...
Witam ponownie,System to windows xp, laptop: acer extensa 5630. Już po zainstalowaniu pojawiła się i nie zniknęła "kochana" zółta ikonka w menadżerze urządzeń, pod hasłem: kontroler magazynu masowego. Problem pojawia się przy próbie instalacji drukarki canon lbp 2900. Kiedy podłączam pendrive wszystko jest...
Witam. Dość dawno temu zakupiłem laptopa Acer Aspire 5610Z z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic. Wczoraj postanowaiłem zainstalować Windowsa XP Professional SP3. Wszystko poszło zgodnie z planem, podzieliłem dysk na partycje, przy włączaniu mogę wybrać który chcę mieć...
witam mam acera 3692NWLMi celeronM 420, 1,6GHz 533MHz 60GB..... nie wiem jak sprawdzić jaka zainstalować kartę sieci bezprzewodowej..... cholera odinstalowałem i teraz nie mogę jej znaleźć,,,, menadżer urządzeń jej nie widzi,,, a gdy uruchamiam opcje dodaj sprzęt to w opcji...