Skocz do zawartości

acer 5742 xp nie mogę zainstalować

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: acer 5742 xp nie mogę zainstalować

Problem z laptopem Acer Aspire 5720Z karta graficzna

Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic nie dało się zrobić nawet alt+ctrl+del,...
  • Notebooki
  • napisane 30 09 2010 13:29
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 9919

Awaria Laptopa z Windows 8

Żadna funkcja F nie dzialaWitam wszystkich, Prosze o pomoc wszystkich specjalistów od oprogramowania Windows 8. Mój problem, żart taki, ZE NIE MOGE uruchomić komputera. Laptop mi Się odpala, ale wyskakuje INFORMACJA You PC run wstęp problem i musi zostać ponownie uruchomiony. Jesteśmy po prostu zbierając kilka informacji o błędzie, a następnie będziemy...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 26 08 2013 15:55
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4394

Znikneła część RAMu Acer Extensa 5620

Witam!W moim laptopie,Acer Extensa 5620,Vista,fabrycznie zainstalowany był ram 1 GB.Potrzebowałem zainstalować program Rawtherapee v4.0,który wymaga min.2 GB ramu.Dokupiłem drugą kość ramu,też 1 GB,o takich samych parametrach.Włożyłem ją do slotu,restart kompa.BIOS wykrył...
  • Pamięci RAM
  • napisane 16 01 2013 17:42
  • Wyświetlenia: 5604

laptop do gier za [2499PLN]

sorry tu link do tgo modelu bedzie prosciejAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDa i mam pytanie bo tu jest win 8 ale nie bardzo mi przypadl do gustu czy moge zainstalowac tu 7 bo nie mam zadnych sterownikow do tego modelu...

Poblem z myszka i klawiatura Acer - wariuje mysz, brak polskich znaków

Witam! Borykam się od jakiegoś czasu z wariujaca myszka laserowa bezprzewodowa Acer, model MG-0766. Działam na Windows 7 64-bit, a komputer to Acer Aspire AX5950. Wraz z komputerem dostałem zestaw mysz + klawiatura Acer'a. Od momentu, kiedy kupiłem nowy monitor i

Zanim kupisz notebooka

Chciałabym opisać swoje doświadczenia z pewna nieuczciwą firmą zajmującą się branża komputerową. Konkretnie mówiąc to Ar*st , sklep komputerowy z Wrocławia.W miesiącu październiku 2006 roku zakupiłam komputer w sklepie mieszczącym się na ul. Biskupiej.Wybrałam notebooka firmy Acer. Oferta wydawała mi się korzystna, ponieważ sprzęt wykazywał się...

Problem z kartą nVidia GeForce 9600M GT w laptopie

witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka Acer Aspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i był to dobry strzał. Jednak...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 02 2015 02:38
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3630

[problem] Przeinstalowanie uszkodzonej Visty na XP Professional

Witam Mam problem z laptopem marki Acer Aspire 4810T, na którym zainstalowany jest system operacyjny Windows Vista Home Edition. Otóż przez brak zainstalowanego antywirusa, doszło do zarażenia systemu i jego uszkodzenia. Zainstalowałem...
  • Windows Vista
  • napisane 07 10 2012 15:08
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 7228

Zacinanie się komputera + Problem z ładowaniem przez USB

Czy przy wykonywaniu zwykłych czynności na komputerze wykluczając używanie internetu też wszystko idzie tak wolno? Ctrl+ALt+Del i sprawdzić co najbardziej obciąża procesor/pamięć/dysk. Wykonaj pełny skan np AV Eset Online.Niestety ale nic nie zamula komputera . Przeglądarka ma 100 000 kb 14 % . Wykluczam wszystkie inne aplikacje wszystko działa szybko . Ale chyba ...

Ponad półgodzinne odpalanie Windows 7

WitamW marcu kupiłem nowego Laptopa Acer eMachine E725 z zainstalowanym Windowsem 7. Przez pierwsze kilka miesięcy wszystko było ok, komputer odpalał się w minutę albo i mniej. Pewnego dnia uruchomiłem go tak jak zawsze i wszystko wyglądało prawie normalnie. Najpierw ekran ładowania przez kilkadziesiąt sekund, ale...
  • Windows 7
  • napisane 13 09 2010 10:58
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 3173

[2000zł] Problem w wybraniu komputera

Potrzebuję szybkiej pomocy w wybraniu komputera. Mam tu parę wybranych Laptopów i nie mogę się zdecydować. Jakbyście mogli podajcie mi jaki i dlaczego jest najlepszy. SONY VAIOSony Vaio VGN-NR38M/S Dual Core T2390 1.86GHz, 2GB, 250GB, DVDRW, X3100, 15'', VHPLink do produktu:SONY VAIOAcer Extensa Procesor:...

Acer Extensa 5630 sterownik

Witam ponownie,System to windows xp, laptop: acer extensa 5630. Już po zainstalowaniu pojawiła się i nie zniknęła "kochana" zółta ikonka w menadżerze urządzeń, pod hasłem: kontroler magazynu masowego. Problem pojawia się przy próbie instalacji drukarki canon lbp 2900. Kiedy podłączam pendrive wszystko jest...
  • Archiwum
  • napisane 07 11 2008 21:50
  • Wyświetlenia: 3637

[problem] z internetem w windows xp

Witam. Dość dawno temu zakupiłem laptopa Acer Aspire 5610Z z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic. Wczoraj postanowaiłem zainstalować Windowsa XP Professional SP3. Wszystko poszło zgodnie z planem, podzieliłem dysk na partycje, przy włączaniu mogę wybrać który chcę mieć...
  • Windows XP
  • napisane 21 07 2012 17:51
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5762

acer aspire 3692NWLMi karta sieci bezprzewodowej

witam mam acera 3692NWLMi celeronM 420, 1,6GHz 533MHz 60GB..... nie wiem jak sprawdzić jaka zainstalować kartę sieci bezprzewodowej..... cholera odinstalowałem i teraz nie mogę jej znaleźć,,,, menadżer urządzeń jej nie widzi,,, a gdy uruchamiam opcje dodaj sprzęt to w opcji...
  • Archiwum
  • napisane 23 04 2008 21:14
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2061