Skocz do zawartości

acer 722

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: acer 722

x na ekranie czerwony

Wklej logi FRST 1  raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

[SPRZEDAM] netbook Acer Aspire One 722

Sprzedam netbook Acer Aspire One 722 ;https://blua.pl/Acer-Aspire-One-722-p4088.htmlPrzedmiotem sprzedaży jest netbook! Mało używany, stan idealny. Na Allegro jest troszkę wyższa cena niż na Blua ale to z tego powodu, że Blua.pl jest całkowicie darmowym serwisem i nie muszę...
  • Giełda
  • napisane 30 12 2015 01:54
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1745

Logi - Wyskakujące reklamy w IE

Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...

Trend Micro Internet Security - jak odinstalować?

Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
  • Oprogramowanie
  • napisane 15 03 2015 12:10
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6436

Jaki laptop do gier i zastosowań multimedialnych 3000PLN

Lepiej ogląda filmy i wgl ale nie nadają się do grania. Więc albo jedno albo drugie. Jak chcesz na tym w coś pograć to szukaj minimum V3-722G z GTX760/850 np.http://allegro.pl/wyprzedaz-acer-v3-772g-i5-4200m-8gb-gtx760m-win8-i4576265374.html

Laptop za 2000 zł dla starszej osoby

WitamDostałem zlecenie zakupu laptopa za ok 2000 zł dla mojej babci. Oczywiści nie będzie ona grała z żadne gry ale czasami mój młodszy brat coś tam włączy więc karta graficzna też niech nie będzie najgorsza. Głównie chodzi o dobry procesor i wygląd.Co powiecie o takim?http://allegro.pl/la...3137220236.html

[Recenzja] Acer Aspire 5552G * Athlon II X2 P320 * 5650 * 2GB DDR3 * HDD 320GB * 1366x768 15.6"

Witam, pragnę przedstawić przez kilka osób oczekiwaną recenzję laptopa Acer Aspire 5552G - P322G32Moja ocena:Zalety: - Dosyć długo trzymająca bateria (3H na najjaśniejszym trybie ekranu)- Bardzo dobra wydajność jak na laptopa za tą cenę [1800zł]- Nieokrojony Radeon 5650 który w pełni wspiera DX11 i posiada high-end- Bardzo cicha praca nawet przy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...