Skocz do zawartości

acer aspire 1360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: acer aspire 1360

Acer Aspire 1360

Witam Wszystkich Serdecznie.Mam wielki problem i nie wiem co zrobic bo sie nie znam na komputerach... Chodzi o to ze sterowniki do karty graficznej w moim lapropie tak jakby sie usunely...Gdy przewijam strony internetowe albo przesuwam okna to wszystko sie przycina....Wiecie moze skad moglabym sciagnac sterowniki do karty graficznej ???Bylabym bardzo wdzieczna Moj laptop to :
  • Archiwum
  • napisane 11 01 2008 19:45
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2289

Acer Aspire 1360 bootowanie systemu

Mam lapka Acer Aspire 1360 i chcialem zrobic format ale... nie moge odpalic bootowania z CD i ustawilem primary z CD w biosie i przestawilem zeby bylo enable z F12 i wszystkie proby koncza sie na czarnym ekranie z migajacym kursorem w lewym gornym rogu...Pomoze ktos ???sorki za...
  • Notebooki
  • napisane 25 11 2011 19:22
  • Wyświetlenia: 3584

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Wlasnie sie zalogowalem i sorki ale pili mnie problem a jest pochodny z poczynaniami tutaj opisanymi.Mam lapka Acer Aspire 1360 i chcialem zrobic format ale... nie moge odpalic bootowania z CD i ustawilem primary z CD w biosie i przestawilem zeby bylo enable z F12 i wszystkie...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 134624

[Recenzja] Acer Aspire 5552G * Athlon II X2 P320 * 5650 * 2GB DDR3 * HDD 320GB * 1366x768 15.6"

Witam, pragnę przedstawić przez kilka osób oczekiwaną recenzję laptopa Acer Aspire 5552G - P322G32Moja ocena:Zalety: - Dosyć długo trzymająca bateria (3H na najjaśniejszym trybie ekranu)- Bardzo dobra wydajność jak na laptopa za tą cenę [1800zł]- Nieokrojony Radeon 5650 który w pełni wspiera DX11 i posiada high-end-...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Super szybki laptop do 5 tys zł

Acer VN7-792G i7-6700HQ/16GB/1000 GTX960M FHD + SSD na M.2 pożądanej pojemności i klasy szybkości http://www.gaminglaptopsjunky.com/acer-aspire-vn7-592g-15-6-skylake-i7-6700hq-gtx-960m-4gb-gddr5-good-1080p-ips-display-thunderbolt-3-1tb-hdd-for-900/http://www.notebookcheck.net/...
  • Notebooki
  • napisane 12 02 2016 23:46
  • Wyświetlenia: 4238

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...