Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie...
Witam, mam pewien problem. Mianowicie.. w moim laptopie AcerAspire3690 od paru dni dzieje się coś dziwnego (mam XP)- gdy nie rusza się myszką albo nie wykonuje zadnej czynnosci przez... minute to...
Problem przedstawia się tak: Wtorek, godzina 16:00Rozpakowuję całkiem spore archiwum RAR (sprawdzone pod kątem wirusów). Niestety w trakcie operacji orientuję się, że partycja systemowa (mam winXP Pro)ma nieco zbyt mało miejsca i WinRAR zaczyna się dusić, a w końcu wiesza
Co to jest zasilacz komputerowy?Zasilacz komputerowy stanowi tak naprawdę serce komputera - dostarcza prąd elektryczny do wszystkich podzespołów komputera, takich jak procesor, płyta główna, pamięć, karta graficzna jak również do dysków twardych, czy napędów. Zasilacz przekształca podawany przez sieć energetyczną prąd przemienny na prąd stały.Wielu...
Witam. Mam problem z Laptopem jest to AcerAspire3690. Cały system instaluje mi się z Ukrytej partycji, zrobiłem to jak zawsze czyli Alt+F10 i wgrało się wszystko elegancko. Pobrałem film z internetu,...
KOMPUTER STACJONARNY 'ACER M1935 ASPIRE' NIE BOOTUJE Z PŁYT DVD I NIE DA SIĘ URUCHOMIĆ ŻADNEGO PROGRAMU Z WIERSZA POLECEŃ. Heja ! Potrzebuję pomocy Problem dotyczy powyższego komputera. W komputerze siedzi jeden dysk twardy, który...
Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : AcerAspire...
Witam Mam już duży problem z baterią, która się popsuła i bardzo szybko się rozładowuje. Chcę kupić nową, jednak nie wiem na jaką się zdecydować. Jakoś nie mogę znaleźć oryginalnej, a na allegro same zamienniki z pojemnościami z...
Dzień dobry, Również posiadam Windows 10 i od dawna mam ten sam problem. Na laptopie AcerAspire e1 zakupionym w salonie Plusa wraz z internetem nie działa mi internet łączony po kablu od innego dostawcy. Do tej pory korzystałam z modemu Plusa ZTE MF283 i wszystko działało...
A więc tak, w dniu wczorajszym bez powodu, podczas gry w gre internetową zaczęły mi wyskakiwać komunikaty "nastąpił błąd z twoim połączeniem", trwalo tak z 2-3 sec, i potem znowu dobrze (jakos to wytrzymałem...) Po wyłączeniu gry widze że nie moge wejść na żadną ze stron iternetowych, patrze na ikone sygnału wifi, i widze że nie jest połączony. W takim razie próbuje połączyc...
Witam, proszę o pomoc w problemie który wygląda następująco.Mam laptopa AcerAspire3690 i zainstalowaną na nim Vistę 32-bitową. Użyłem poradnika, aby powyłączać niepotrzebne "pierdoły". Poradnik wyglądał tak: "Kliknij na Start | Uruchom. W nowym oknie wpisz...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w...