Witam! Borykam się od jakiegoś czasu z wariujaca myszka laserowa bezprzewodowa Acer, model MG-0766. Działam na Windows 7 64-bit, a komputer to AcerAspire AX5950. Wraz z komputerem dostałem zestaw mysz + klawiatura Acer'a. Od...
Często się zdarza, że korzystając z szablonów zagranicznych Wordpress jesteśmy niejako "skazani" na czcionki bez polskichznaków. W takiej sytuacji polskie znaki wyświetlają się w innej czcionce i wyglądają nieestetycznie. W takiej sytuacji mamy do wyboru, albo zrezygnować z eleganckiej czcionki na rzecz...
Witam. Od jakiegos czasu (5? 6? dni) wystepuje nastepujacy problem w gierkach : po pewnym czasie grania gra albo zacinala sie, albo system wywalal "wystawil problem z aplikacja xx". Pomyslalem - format, tak tez zrobilem. Niestety, po formacie wystepuje podobny problem - w niektorych grach "siada" grafika (a dokladniej tekstury). W podgladzie zdarzen (narzedzia...
Netbook AcerAspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...
Podzespoły laptopa ? Smart dysku twardego z HDTune ? Temperatury podzespołów ? Jaki antywirus posiadasz ? Jak wygląda użycie zasobów - CPU i ram ? --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: System operacyjny Windows 7 Home Premium Home Edition Dodatek service pack...
i dalej nic nie robię bo nie chce czegoś zwalićNo to samo się nic nie zrobi jak nie masz zamiaru nic więcej z tym kierunku zrobić Te wykrzykniki w menedżerze urządzeń mówią że brakuje sterowników. Zainstaluj odpowiednie sterowniki zgodne z Twoim systemem do kamerki internetowej i powinno być OK. http://global-download.acer...
Ok więc zacznę od tego iż mam Vistę 64 bity z SP1 anglojęzyczną. Poradziłem sobie ze zmianą układu klawiatury na polski programisty. I jest oki doki mam polskie czcionki.Lecz gryzie mnie inny problem np. brak wyświetlania polskich czcionek w GG oraz brak...
tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html). Wyrażam zgodę na dowolne wykorzystanie...
1. PrologJakiś czas temu tworzyłem anglojęzyczną prezentację o tytule "How to create a good enough website?". Rzecz jasna starałem się tam przedstawić przede wszystkim kwestie teoretyczne i przygotowawcze do kreowania stron internetowych, bo jakakolwiek próba praktycznego przedstawienia tak szerokiego zagadnienia w formie ustnej zakończyłaby się za pewnie wielogodzinną przemową bez...
Zastanawiam sie nad zakupem jednego z używanych laptopówe.Ile jest wart kazdy z osobna laptop? Z góry wielkiedzieki za info1.ACER EXTENSA 5420Processor AMD Turion(TM) 64 X2Processor Speed 2.00GHzSystem Memory (RAM) 3GBHard Drive Size 160GBOptical Drive Double- DVD RW/CD-RWUSB 2.0 Ports 42.Fujitsu-Siemens( brakuje...
Przydatne aplikacje na Symbian S60AppManOpis:Aplikacja ta pokazuje nam bardzo wiele informacji o naszym symbianie, a dokładniej o tym co na nim jest uruchomione. Cechy:+ Łatwa instalacja+ Bardzo wiele przydatnych funkcji praktycznych do zarządzania symbianem + Szczegółowe dane o uruchomionych aplikacjach na naszym telefonie+ Możliwość kompresji danych- Angielskojęzyczna lub niemieckojęzyczna...
Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze laptopa. Po bardzo długich poszukiwaniach, w cenie do 2000 zł i 17` matrycy ostały się poniższe laptopy. Kluczową dla mnie sprawą jestszybkość działania laptopa, jego wydajność i brak awaryjności rzecz jasna. Będę go używał do internetu, muzyki, filmów, czasami gier (ale do starszych gier albo gry typu FM 2012gdzie...
Ach sorka - co ta apatia robi z czlowiekiem:)AcerAspire Hej, Laptop AcerAspire5720G, intel core 2 duo processor t5250(1.5 ghz,667 MHz FSB, 2MB L2 cache), Up to 512 mb Ati Mobility radeon Hd 2300...
Szanowni użytkownicy bardzo proszę was o pomoc posiadam laptopa ACERASPIRE E5-511 postanowiłem zmienić Windowsa z 8 na Windows 7-64bitowy. Nie potrafię znaleźć sterowników do internetu a zależy mi najbardziej na WiFi. Na stronie producenta są iwylacznie sterowniki do Windowsa 8.1 oraz 10. Co robić ? Czy ktoś jest w...