Mam laptopa AcerAspire 3610 i powazny problem z ktorym nie wiem jak sobie poradzic. Otoz przy odpalaniu system (WinXP Pro SP2) po kilku chwilach pojawia sie czarny ekran i nic dalej sie nie dzieje, przy probie odpalenia w trybie awaryjnym system staje po zaladowaniu pliku...
Problem przedstawia się tak: Wtorek, godzina 16:00Rozpakowuję całkiem spore archiwum RAR (sprawdzone pod kątem wirusów). Niestety w trakcie operacji orientuję się, że partycja systemowa (mam winXP Pro)ma nieco zbyt mało miejsca i WinRAR zaczyna się dusić, a w końcu wiesza się cały komputer. Po ponownym uruchomieniu ukazuje mi się komunikat o błędzie...
Witam wszystkichMam następujący problem Kupiłem Router "TP-Link TL-WR740N" i skonfigurowałem go z notebook firmy "Aceraspire one AOA150" tak jak jest w instrukcji szybkiej instalacji z zabezpieczeniami WPA-PSK\WPA2-PSK Notebook wyszukał moją sieć...
Witam. Mam laptopa AcerAspire5720ZG2-rdzeniowy, Mam go chyba popsutego, ponieważ żaden plik EXE mi nie działa. Nie chce mi się jechać do Warszawy ze Skierniewic z nim. A w ogóle pokaże wam jak wygląda ten błąd w nim. Foto w załączniku i podam jeszcze stronke....
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1....
Netbook AcerAspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...
Witam,posiadam laptopa acer 5750G (i3,540m,8gb, 256gb ssd) i mam kilka pytań :1. czy ktoś może wie jakiej grubości powinny być termopady i Phobya Thermopad XT 120 x 20 x 1mm 7W/m będą dobre?1a. Czy im większa przewodność ciepła termopadu i pasty tym lepiej, czyli 7W/m lepiej przewodzi niż 2W/m?2. czy jest sens wymieniać pastę na Geild GC Extreme czy...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
KOMPUTER STACJONARNY 'ACER M1935 ASPIRE' NIE BOOTUJE Z PŁYT DVD I NIE DA SIĘ URUCHOMIĆ ŻADNEGO PROGRAMU Z WIERSZA POLECEŃ. Heja ! Potrzebuję pomocy Problem dotyczy powyższego komputera. W komputerze siedzi jeden dysk twardy, który jest sformatowany i nic na nim nie ma. W Biosie ustawione jest bootowanie w...
Oprócz instalacji systemu należy wgrać sterowniki w komputerach stacjonarnych do płyt głównych dołączana jest płyta CD z sterownikami i taka płyta powinna być dołączana przy sprzedaży do laptopa. Masz tu stronę z sterownikami dla ciebie : Sterowniki do ...
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i potrzebuję pomocy. Mam dwa laptopy firmy Acer jeden to extensa 5220 a drugi aspire5720zg, extensa chodzi na xp a aspire na viscie. Obydwa są wyposażone w karty Wlan802.11b/g. Udało mi się...
Witam!Niedawno kupiłem w sklepie laptopa AcerAspire 5613AWLMi. Zainstalowałem sobie na nim WinXP SP2, i wszystko ok poza kartą bezprzewodową... sterownik który jest dolaczony do płyty nie pasuje...próbowalem na wszelkie znane mi sposoby, az w końcu oddałem do sklepu, zeby...
Żmudnie pobrałem to iso do recovey, na moim laptopie AcerAspire 5610Z nie startuje.Zaczynają wgrywać się sterowniki czarny ekran miga tylko kursor i nic się nie dzieje.Czy mógłby ktoś poratować jakąś płytką do instalacji lub Recovery /najlepiej torrenta / mojego laptopa
Dzięki za szybką odpowiedź .Jednak mam zamiar pozostać przy Windowsie, nie znam Ubuntu . Poluję na tego pierwszego co podałem. Jednak jak tak sobie przeglądam allegro, aż kipi od tych laptopów myślę że znajdzie się coś solidnego.Skoro macie ochotę pomóc to podawajcie linki z jakimiś konkretami znalazłem jeszcze coś...