Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice),...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go...
Szanowni użytkownicy bardzo proszę was o pomoc posiadam laptopa ACERASPIRE E5-511 postanowiłem zmienić Windowsa z 8 na Windows 7-64bitowy. Nie potrafię znaleźć sterowników do internetu a zależy mi...
Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : AcerAspire 5737ZIntel Core2Duo T6400...
Dzięki za szybką odpowiedź .Jednak mam zamiar pozostać przy Windowsie, nie znam Ubuntu . Poluję na tego pierwszego co podałem. Jednak jak tak sobie przeglądam allegro, aż kipi od tych laptopów myślę że znajdzie się coś solidnego.Skoro macie ochotę pomóc to podawajcie linki z jakimiś konkretami znalazłem jeszcze coś...
Witam forumowiczów. Szukam pomocy, pozwólcie że opiszę tutaj swój problem.Otóż kupiłem laptopa ACER v3-574g z windowsem 8.1:http://ifotos.pl/z/sxxwnewProblem zaczął się kiedy pobrałem dodatek silverlight:http://ifotos.pl/z/sxxwnesSzukałem rozwiązań w internecie, grzebałem we...
witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka AcerAspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i był to dobry strzał. Jednak...
No cóż czas się rozstać Acer Travelmate 8371- możliwy odbiór osobisty Wrocław/PoznańJeśli cenisz sobie wysoką mobilność - niską wagę laptopa połączoną z długim czasem życia na baterii oraz ergonomię pracy jaką daje dobrej klasy wbudowany 13.3 calowy monitor oraz wygodna klawiatura to właśnie aukcja dla Ciebie!Laptop zakupiony 15 miesięcy temu od...
Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i...
Sprawdź czy w BIOS karta sieciowa jest włączona po czym ponownie odinstaluj/zainstaluj sterownik.Czy po zainstalowaniu Windows XP zainstalowałeś wszystkie sterowniki ?---> Chipset---> LAN---> Grafika---> dźwiękchipset ---> http://global-downlo...Acer&SC=EMEA_20 zainstaluj jako pierwsze.LAN --->...
KOMPUTER STACJONARNY 'ACER M1935 ASPIRE' NIE BOOTUJE Z PŁYT DVD I NIE DA SIĘ URUCHOMIĆ ŻADNEGO PROGRAMU Z WIERSZA POLECEŃ. Heja ! Potrzebuję pomocy Problem dotyczy powyższego komputera. W komputerze siedzi jeden dysk twardy, który jest sformatowany i nic na nim nie ma. W Biosie ustawione jest bootowanie w...
Hej wszystkim.Kręćka można dostać od tych wszystkich modeli laptopów i możliwych konfiguracji, zwłaszcza że przenośnego komputera do tej pory nie miałem i nie bardzo orientuję się w temacie. Zwracam się także z prośbą o pomoc do Was, może będziecie w stanie mi coś doradzić.Szukam czegoś w miarę przyzwoitego w cenie do około 2000 zł, co będziecie mi służyć...
Dzień dobry, Również posiadam Windows 10 i od dawna mam ten sam problem. Na laptopie AcerAspire e1 zakupionym w salonie Plusa wraz z internetem nie działa mi internet łączony po kablu od innego dostawcy. Do tej pory korzystałam z modemu Plusa ZTE MF283 i wszystko działało...