Skocz do zawartości

acer aspire 5750g

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: acer aspire 5750g

Kilka pytań w związku z laptopem

Witam,posiadam laptopa acer 5750G (i3,540m,8gb, 256gb ssd) i mam kilka pytań :1. czy ktoś może wie jakiej grubości powinny być termopady i Phobya Thermopad XT 120 x 20 x 1mm 7W/m będą dobre?1a. Czy im większa przewodność ciepła termopadu i pasty tym lepiej, czyli 7W/m lepiej przewodzi niż 2W/m?2.  czy jest sens...
  • Notebooki
  • napisane 09 01 2015 13:45
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3602

BSOD po włączeniu komputera

laptop: ACER Aspire 5750G-2436G75Mnbbsystem: Win 7 blue screen: "A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTER. IF THIS IS THE FIRST TIME YOU'VE SEEN THIS ERROR SCREEN RESTART YOUR COMPUTER. IF THIS SCREEN...
  • Windows 7
  • napisane 04 06 2014 16:55
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2818

Wycena komputera

jesli wycenianie tez laptopy to prosze o wycene tego laptopa:ACER ASPIRE 5750Gintel core i5-2410M8 GB ramu ddr3geForce GT540M 2GBdysk 640GBna gwarancji do pazdziernikastan idealny, zero rysek itd, plyta glowna procesor i karta graficzna wymienione na nowe (dzis wrocil z...

Laptop 2000-2500

Acer Aspire 5750G (LX.RAZ0C.008):: ProcesorIntel Core i5-2410M 2.3 GHz:: ChipsetIntel HM65:: Pamięć4096 MB, Elpida DDR3-1333, 2x 2 GB, maks. 8 GB:: Karta grafikiNVIDIA GeForce GT 540M - 1024 MB, DDR3, dodatkowo Intel HD Graphics 3000, ForceWare 65.83:: Matryca15.6 cali 16:9,...

Laptop 2000-2500

Jak wygląda według was zestawienie Acera Aspire 5750G i Asusa k53sv? Asus jest o 100zł droższy (wg. ceneo), ale w sumie to ja nie widzę znaczących różnic w ich danych technicznych. Który polecacie? A może jeszcze inny? (z przedziału 2000-2500 zł do codziennego użytku: nie...

Instalacja Windows 7 - Acer Aspire 5750g - nie wykrywa dysków

Witam, posiadam acera aspire 5750g(kupilem bez systemu) i mam zamiar zainstalowac na nim Windows 7.Problem polega na tym, ze instalator nie wykrywa dysku, nawet kiedy podam mu sterowniki sata przez pendrive.W biosie ustawienie sata mam na IDE.Windows Xp instaluje sie i wykrywa...
  • Windows 7
  • napisane 13 01 2012 21:02
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4168

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...