Skocz do zawartości

acer v3 574g

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: acer v3 574g

Który laptop wybrać?

Który z poniżej podanych laptopów kupić? Zależy mi żeby gry działały na nim płynnie, jak najlepiej i żebym nie musiał grać na najniższych ustawień. Chodzi mi o te gry (w odnośnikach są podane wymagania i nie ukrywam chodzi mi o to żebym mógł grać jak na najwyższych ustawieniach i żeby przy tym gra się nie zaciniała co chwilę itp.):Marvel Heroes 2015Sims 3Sims 4 ASUS R556LJ-XO165H Lenovo...

Laptop do grania

A co myślicie o tych laptopach? Będą dobrę do tych gier? Zależy mi żeby gry się nie zacinały i żebym nie musiał grać na najniższych ustawieniach. http://www.komputronik.pl/product/270281/Elektronika/Laptopy_Tablety/ASUS_R556LB_XO154H_12GB.htmlASUS R556LJ-XO165H-12Lenovo Z70-80Acer V3-574GDell Inspiron 5558ASUS...

Laptop do filmów, muzyki, internetu [3000]

WitamChcę kupić laptop w cenie ok. 2500 - 3000 zł głównie do internetu, pracy, muzyki i filmów. Zależy mi na tym, aby się nie przegrzewał, będę używać go przez kilkanaście godzin dziennie.Powinien mieć wbudowany system i podświetlaną klawiaturę.Proszę o rozsądne propozycje w cenie  +/- 3000 zł Znalazłam...

Problem z kontem administratora i instlacją programu SOLID EDGE 6

Witam forumowiczów. Szukam pomocy, pozwólcie że opiszę tutaj swój problem.Otóż kupiłem laptopa ACER v3-574g z windowsem 8.1:http://ifotos.pl/z/sxxwnewProblem zaczął się kiedy pobrałem dodatek silverlight:http://ifotos.pl/z/sxxwnesSzukałem rozwiązań w internecie, grzebałem we właściwościach ale nic z tego.Podobny...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 01 12 2015 18:04
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13539

x na ekranie czerwony

Wklej logi FRST 1  raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

[2500] laptop do użytku biurowego, 13 calowy

Tak jak w temacie, poszukuję laptopa 13 calowego raczej do użytku biurowego, oglądania filmów, przeglądania internetu, office, skype itp itd. Raczej żadne gry na nim nie będą uruchamiane więc grafika jakaś ekstra nie potrzebna. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to:1. Przede wszystkim z dyskiem SSD, minimum 120GB2. 13 calowy, nie większy i nie mniejszy3. Koniecznie  laptop z systemem4....