Witaj.Czy administrator to konto z którego na codzień korzystasz? Odinstaluj:BrowserProtectSweetIM for Messenger 3.7Spybot - Search & Destroypdfforge Toolbar v7.0Internet Explorer Toolbar 4.6 by SweetPacksUpdate Manager for SweetPacks 1.1Gadu-Gadu 7.7 zaktualizuj do najnowszej wersjiuTorrentControl2 ToolbarIB Updater ServiceAVG Secure SearchUruchom OTL w okienku Własne opcje...
Zasilacze Thermaltake’a nie są zbyt dobrze znane w Polsce. Dlatego też, specjalnie na potrzeby konkursu, zdobyłem produkt tej firmy. Nie należy on do najniższej półki- wręcz przeciwnie. Thermaltake, oprócz zasilaczy, posiada w ofercie dużo innych rzeczy- głównie znany jest z obudów, chłodzenia oraz wentylatorów. Prezentując wam test tego zasilacza, postaram się w pełni przybliżyć i...
Witam,Sytuacja wygląda tak, że jestem przed instalacją systemu.Niestety stoję w miejscu z całą sprawą, ponieważ instalator wymaga ode mnie sterownika do mojego dysku twardego.Problem w tym, że skubaniec nie chce się zainstalować.Sytuację przedstawiam poniżej, dodam że moją płytą jest ASUS P5K, posiadam do niej oryginalne sterowniki, które były instalowane na dwóch różnych dyskach i kaplica.Po...
Odinstalowałeś to co powiedział viris ?Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej: :OTLIE - HKU\S-1-5-21-73586283-1897051121-839522115-1003\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.delta-search.com/?babsrc=HP_ss&mntrId=8802001D7DC03DEA&affID=121845&...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Potrzebuje laptopa do pracy w granicach 500zł - 1000zł. W tej cenie nie kupię nic nowego. W linkach poniżej jest to co zainteresowało mnie, a będę wdzięczny właśnie za zweryfikowanie moich wyborów bądź doradzenie czegoś innego. Nie wiem na co zwracać uwagę przy kupnie przenośnego komputera, więc z...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...
Nie polecam ci przekątnej 10 cali do pracy - głównie ze względu na niską rozdzielczość 1024x600. Polecam ci zastanowić się nad przekątną 12 cali, bo wtedy masz już rozdzielczość 1366x768. Sam netbook jest niewiele większy, a komfort pracy o niebo lepszy.Po drugie, jak chcesz dosć tanio - nie kupuj w komputroniku, jest to na ogół dość drogi sklep. Najlepiej szukać na ceneo oraz allegro, można...
WitamTak jak w temacie od jakiegoś czasu explorer znacząco spowalnia mi komputer .Oto mój log z hijacka:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 20:25, on 2008-08-31Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
ComboFix 08-08-28.06 - A 2008-08-29 19:54:08.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.346 [GMT 2:00]Running from: C:\Documents and Settings\A\Pulpit\ComboFix.exe[color="red"][b]WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Odinstaluj: Jednego antyvirusa - ja proponuje odinstalować Ad-awareBrowserDefenderGoogle Toolbar for Internet ExplorerWebCake 3.00Internet Explorer Toolbar 4.8 by SweetPacksBundled software uninstallerDefaultTabDelta toolbar Delta Chrome ToolbarSweetIM Bundle by SweetPacksSweetPacks UpdaterPando Media Booster Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt ...