Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Ja tam nigdy nie miałem problemu z telefonami.Na żadną markę nie narzekam. Miałem siemensa, samsunga, alcatela, SE, nokie, sagema, lg, blackberry.Żaden się w moich rękach nie popsuł. Jednak spośród tych najgorzej wypadł alcatel. Aktualnie posiadam Nokie 2630. Wybrałem ją przez...
W sumie to jeszcze nie dawno robili lepsze rzeczy, nie psuły się tak. Np. mój stary Alcatel, nawet nie wiem jaki to był model, nie popsuł się od 10 lat, a Szajsung przez 1,5 roku zepsuł się dwa razy. I tego z tego alcatela przez tydzień korzystałem.
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez odblokowywaniem/flashowaniem/manipulowaniem...
Witam. Mam taki problem jw. Problem występuje od nowości. A dokładnie mówiąc wolno wczytują się strony (głównie na samym początku, jak już zacznie się wczytywać to idzie).Coś takiego:Opera - Dokument- 0B Firefox - Oczekiwanie na ... Jak już załapie to szybko wczyta stronę.Nie wszystkie strony, ale...
Co to jest Autostart?Jest to lista programów uruchamiających się przy starcie.Jakie jest jego zadanie?Jego zadaniem jest pokazanie wpisowo programów ( różowa ramka na screen`ie ) które startują razem z uruchomieniem systemu. Możemy jest zatrzymać poprzez odznaczenie małego, białego kwadracika obok wpisu ( czerwona ramka na screen`ie ).Jak do niego...
ja bym jeszcze na Twoim miejscu przetestowała alcatelapop4, telefon jest ładnie zrobiony, muzyczny, ma kilka ciekawych damowych dodatków, warto na niego moim zdaniem zwrócić uwagę
nie wymieniłeś tu alcatelapop4 który jest bardzo dobrym telefonem muzycznym z dobrym aparatem na którym Ci zależy, jak na ten przedział cenowy uważam go przyzwoity telefon z ciekawym designem