Witam specyfikacja processora to AMDPhenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam, po zakupieniu wszystkich podzespołów wreszcie czas na procesor. Ogólnie cały komputer bardzo nadwyrężył moją kieszeń więc nie wiem czy starczy mi na intel core i5 2400. Poszperałem po tematach i znalazłem zastępce intela. PHENOM II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition (HDZ955FBGMBOX) BOX w Morele.net nie jest dostępny więc znalazłem i innych...
Bezsens planujesz. Złożę ci znacznie lepszy sprzęt.twoja karta nie nadaje się do gier.... to szrot do przeglądania internetutwój zasilacz prędzej spali sprzęt niż zasiliFX-4100 jest w grach słabszy nawet od Athlona X4 do Phenomów mu dalekopo co ci 8 GB? nie ma na tyle potem dokupisz następne 4GBAsus wcale nie robi najlepszych płyt - robi równie dobre jak...
Za taka kwotę złożę ci o niebo lepszy komputer Zestaw z Morele.net który ci złożą i wyślą za 1 zł a i może utargujesz rabat (kontaktuj się ze sklepem powołując na forum przed zakupem)Oparty o Phenoma960T (jest to tak naprawdę Phenom x6 z zablokowanymi 2 rdzeniami - można...
To ja proponuje, jeśli chesz AMD to możesz się zastanowić nad moją propozycją:Procesor: Procesor AMDPhenom II X4 960T Black Edition AM3 BOX - Procesory - Sklep internetowy Agito.plPłyta: Płyta...
Na razie kupie AMDPhenom II X4 965 Black Edition za rok pomyśle o lepszym bo narazie mogę dać max za procesor 400 złI mam pytanie Lepiej byłoby dorzucić do PHENOM II X4 Quad CORE 960T AM3 BOX /AMD...
Witam , poszukuje dobrej karty graficzne w cenie 1000zl , moze byc +50 zlI teraz pytanie bo troche poszukalem i czy takie cudo bedzie przystepne w tej cenie ? - Gigabyte Radeon R9 280X 3072MB GV-R928XOC-3GD , tyle ze ktos na innym forum napisal mi ze procesor amd + gpu amd = spadek wydajonsci do nawet 50 % i...
Procesor AMDPhenom II X6 1055T 2,8GHz (HDT55TFBGRBOX) BOX Płyta główna ASRock 960GM-GS3 FX Pamięć Patriot PGD38G1333ELK Dysk Western Digital CAVIAR 500GB SATA II 16MB (WD5000AAKS) Zasilacz Chieftec GPA-400S8 Karta graficzna PNY Technologies...
Nie da sie karty zrobic na taśmie.Nie potrzeba ci 2500K bo OC nie zrobisz bez lepszego coolera a ten do małej budy nie wejdzie = twój pomysł nie ma racji bytu. Złożę ci dobry PC.poleciłbym standardowo zestaw taki:Procesor AMDPhenom II X6 1055T 2,8GHz (HDT55TFBGRBOX) BOX...