Cześć ! Mam pewien problem.. Otóz posiadam rocznego laptopa Lenovo G505s , oto jego parametry : AMD A8-4500M APU with Radeon™ HD Graphics 1,90 GHz8 GB RAMGrafika : AMDRadeon HD 7640G i AMD
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz]...
Witam.Od dawna myślę nad nową kartą graficzną lecz nie wiem która jest najlepsza do 250zł i czy będzie pasowała do mojego sprzętu, karta musi być nowa.Podaję mój pozostały sprzęt--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------Komputer:Typ komputera Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft...
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...
Przed instalacją sterów powinieneś updatować windorsa. I czy jesteś pewny, że instalowałeś sterowniki pod AGP? Wyskakują jakieś błędy przy instalacji sterowników czy po prostu znak zapytania w menadżerze nie znika?AMD Catalyst™ 12.6 Driver Download for AMDRadeon™ AGP Graphics...
Witam,1. na poczatek mój sprzęt:[log]Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Płyta główna: Typ procesora ...