Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...
Celdur- rzeczywiście płyta m56s-s3 jest w necie opisywana w samych superlatywach ale ja mysle zaexperymentowac i kupić jakąś która nie jest jeszcze aż tak popularna....Znowu po XX godzinach szukania, porównywania wyłoniły mi się ów 3 płyty nie mam pomysłu już jak je porównać ogranicza mnie wiedza jak to jest odnośnie napięcia i dodatkowych możliwości płyt oferowanych przez każdego z...
Witam wszystkich na forum Od kilku dni komputer zawiesza się niespodziewanie, przy przeglądaniu stron, a nawet po 2 godzinach nieużywania komputera od chwili jego włączenia. Najczęściej pomaga tylko restart. Kiedy udaje mi się otworzyć menadżer zadań, użycie procesora wynosi 100%, w pewnej chwili działało aż 177 procesów. Najczęściej mnożącymi się procesami...
Faktycznie X1250 (AMD690G) to bardzo udany chipset. W 3D przegania nawet nowego GF7050 (MCP68) nvidii. Do tego mostek południowy SB600 ma wreszcie porządne kontrolery peryferiów. Ja jednak nie kupiłbym Asusa. Popatrz na MSI K9AGM2-FIH: http://global.msi.com.tw/index.php?func=pr...mp;cat2_no=171#Jedyna wada tej płyty to brak złącza DVI. Poza tym wszystko...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i...
Witam!Zachęcam wszystkich do przyłączenia się do inicjatywy BOINC mającej na celu wspieranie młodych naukowców.Jak dołączyć do BOINC? Film instruktażowy:[url="http-~~-//www.youtube.com/watch?v=B5_t31wTlsI&e"]http-~~-//www.youtube.c...v=B5_t31wTlsI&e[/url] Strona www o obliczeniach rozproszonych.BOINC dla Windows:6.10.58 32bit6.10.58 64bitBOINC dla Linux6.10.58...
pilnie potrzebuję porady dot. wyboru laptopa. Sprawa jest o tyle pilna, że wyboru musze dokonać dziś (17.08)po południu i zależy mi na opinii ludzi znających się na rzeczy.. Poniżej przedstawię oba kompy i proszę o jakąś pomoc :)HP nx7300 - GC090ESKlasa procesora Intel Core Duo Kod procesora T2450 Prędkość procesora 2 GHzCzęstotliwość szyny FSB 533 MHzPojemność p
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Problem leży po stronie ALSA. Chociaż w większości komputerów podczas instalacji system sam poprawnie rozpoznaje i konfiguruje dźwięk to zdarzaja się problemy. Warto zwrócić uwagę co zostało wykryte i skonfigurowane po zakończeniu instalacji ale przed restartem komputera.Obsługę dźwięku, sterowniki zawiera jądro systemu w postaci modułów które są ładowane do systemu tylko te które są...
Mam płytkę DVD na której znajduje się trochę softu na urządzenia przenośne z systemem Windows Mobile. Na płytce znajdziecie masę przeróżnego oprogramowania, gier i innych przydatnych naszym PDA rzeczy.Zawartość płytki:[POCKET.PC].Arvale.Journey.of.Illusion.v1.0.zip[PocketPC Games] AimProductions Pool Challenge.rar[PocketPC] Tower.Mogul.v1.1.ARM.PPC.Retail-CSCPDA.rar[PocketPC]...