OTL Extras logfile created on: 2013-07-03 19:15:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = E:\Moje Dokumenty\Pobieranie64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,99 Gb Total Physical Memory | 6,40 Gb Available Physical...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Specyfikacja komputera:- Procesor: Intel i7 6800k (kupiony w listopadzie 2016)- Płyta główna: Asus X99 Strix (kupiona w listopadzie 2016)- Karta graficzna: ASUS Republic of Gamers GTX 1080 Strix (kupiona w listopadzie 2016)- RAM: KLEVV Cras 4x8GB 2666MHz (z października 2016)- Zasilacz: be quiet! PL Dark Power Pro 11 1000W (z sierpnia 2016)- Obudowa: be quiet! Dark Base Pro 900 (z czerwca...
Witam,Moim problemem są fps w grach.Kupiłem niedawno komputer i wszystko było git grałem w gry na luzieLeague of Legends : 250-350 fps na low.Counter-Strike:Global Ofensive: 250-300 na low.A od wczoraj mam po 40 fps w każdej z tych gier i nie wiem o co się dzieje. Specyfikacje:Procesor : Intel Core i3-3220 /3.3GHz, 3MB, LGA 1155, BOX/Płyta główna: Asus P8H61 Rev.2.0 /intel H61/Ram:...
WitajcieJestem tu nowy więc przepraszam jeżeli opisuje mój problem w złym dziale. Mam problem z pewnym sterownikiem o nazwie "Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows XP®".Otuż gdy gram w jakąś grę, po jakimś czasie ekran robi się czarny, potem niebieski (tak około 4 sekundy) i gra wraca z powrotem na ekran. Wyświetla mi się przy tym komunikat: "Sterownik ekranu przestał...
Witam Mój problem polega na tym , że mam system WINDOWS 7 i zainstalowałem sobie XP i tu mój problem nie wiem czemu ale na nowym systemie XP nie ma dźwięku jbc na windows 7 wszystko działa. Tak to wygląda w programie Everest imageshack.us...eztytuuejx.png/Z Menadżera Urządzeń WIN 7wygląda tak :imageshack.us...eztytuuhpt.jpg/Z Menadżera Urządzeń XP wygląda tak...
START -> Panel sterowania -> Centrum sieci i udostępniania -> Zmień ustawienia karty sieciowejWybieramy kartę połączenia sieciowego, klikamy PPM i "Właściwości".Następnie z listy wybieramy "Protokół internetowy TCP/IPv4" i klikamy "Właściwości".Pojawi się okno z możliwością konfiguracji adresu IP, tu zaznaczamy opcję "Użyj następującego adresu...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Otwórz Podgląd zdarzeń, klikając przycisk Start klikając kolejno polecenia Panel sterowania, System i konserwacja,Narzędzia administracyjne, a następnie dwukrotnie klikając polecenie Podgląd zdarzeń. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.Zdarzenie powinny być...
Jeżeli jednak zewnętrzny monitor działa bez zarzutu, nie masz do czynienia z uszkodzeniem karty graficznej. Nie odłączaj go od komputera, lecz sprawdź w Panelu sterowania Windows, czy omyłkowo nie został wyłączony ekran, w który jest wyposażony laptop, a uaktywniony zamiast niego zewnętrzny monitor. W przeciwnym razie poruszaj delikatnie...
START -> Panel sterowania -> Centrum sieci i udostępniania -> Zmień ustawienia karty sieciowejWybieramy kartę połączenia sieciowego, klikamy PPM i "Właściwości".Następnie z listy wybieramy "Protokół internetowy TCP/IPv4" i klikamy "Właściwości".Pojawi się okno z możliwością konfiguracji adresu IP, tu zaznaczamy opcję "Użyj następującego adresu...
Poradnik: Jak poprawnie zadbać o nasz sprzęt na którym pracujemy czyli komputer Poradnik ten jest w 99% dla zielonych użytkowników, lecz zapraszam do przeczytania go przez zaawansowanych użytkowników 1. Bałagan To pojęcie jest masakrą dla systemów Windows, wszelkie instalacje, deinstalacje, przenoszenia danych itp. Szkodzą naszemu przyjacielowi dlatego:- Nie zaśmiecamy dysku do jego maksimum...