Witam. Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam ten temat więc w razie czego prosze o przeniesienie.Od wczoraj borykam sie z pewnym problemem i chciałbym prosić o pomoc w tej sprawie.Na święta kupiłem matce netbooka: ASUS 1001PXD. Miał on wgrany windows 7 starter który jak wiadomo jest bardzo ograniczony jeżeli...
Cena ok 2,500Do ogólnego korzystania z netu, filmów HD(po podłączeniu do TV)starszych gier.(paru letnie tytuły, CS Go, Cywilizacja 5, Skyrim itp)Chociaż jak będzie okazja zagram w coś nowszego.Firma- Głównie widziałem Lenovo i Asusy. Nie wiem czy tego jest teraz najwięcej czy moim prze...
Witam ! bardzo pilnie poszukuję jakieś plyty na socket 939 do gf 8800 gt 2.0 x 16 niestety moja asus a8v-e se jest niekompatybilna asus odpowiedzial ze chipset via niekompatybilny jest z pci ex 2.0 to prawda ale wogole płyty asusa co...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
witama więc karte mam od około roku.działała przez ten czas i bardzo jestem z niej zadowolony.w końcu jedak trzeba było przeinstalować windowsa. w międzyczasie oddalem komp do naprawy i panowei "fachowcy" zgubili moje sterowniki do płyty głównej. po zainstalowaniu windowsa z oryginalnymi sterowanikami do płyty głównej ze strony
Pierszy link nie działa. Drugi notebook mianowicie Acer- mały dysk, mało RAMU, do tego jest ciężko jak się nie potrafi obsługiwać Linuxa, po za tym nie spełnia twoich wymagań bo nie ma wbudowanej kamerki.Co do HP- w sumie fajny, ale ekran typu glare, czyli jak bedzie słońce to nic nie bedziesz widzial, bo ekran
Żeby asus smartdoctor poprawnie działał musisz miec zainstalowany asus gamer cośtam i jeszcze jeden jakiś program.Przeważnie te programy instalują się przy instalacji smart doctora więc nie odznaczaj ich i pozwól się im zainstalowac.Samrt doctora i sterowniki pobieraj najlepiej...
Witam mam taki problem ze gdy chcę zainstalowac sterowniki od dzwieku to wszytsko super idzie lecz pod koniec pisze ze instalacja sterownika audio nie powiodła się i do wybor jest kontynuuj lub przerwij,lecz gdy wezmę kontunuuj zainstaluje sie i nieby jest niepoprawnie ale wszytsko na pierwszy rzut działa.Glosniki dzialają...
Rozumiem ze podłączałeś tego asusa i nie działał tak? Bo w zasadzie to kazda płyta z PCI-e powinna obsługiwać 8800GT, bez wyjątkutak też tak myslałem ale bardzo wielu użtkownikow ma problemy z pci ex 2.0 x 16 w asusie odpisali mi że na chpsetach via nie będzie
Witam ostatnio spalil sie moj stary procek athlon xp 1700+ zakupilem więc nowy sempron 2800+ i nie działa, komp sie włącza ale ani nie pika, do biosu nie dochodzi i nic wogole jakby nie bylo procka ;// Procek sprawdzony na plycie ECS K7S5A działał :////Inny procek (1800+) na mojej plycie rowniez
Witam może od razu przejdę do żeczy:Specyfikacja:Amd Athlon II x3 3,4 Ghz Karta Graficzna Amd Radeon R7 265 2Gb GDDR5 256 bit Płyta Główna Asus asus m5a78l-m lx3Zasilacz Chieftec 500w Ram ddr3 4gb 1600mhzDysk Twardy 500Gb SeagateOtoż problem polega na tym że w co bym nie grał sie zacina np...
Mam nadzieję że pisze w dobrym dziale jeśli nie to z góry przepraszam.Komputer jest nowy, restartuje się na grach Spore i Anno 1710, działa na far cry2, myślałam na początku ze to wina gier ale co ciekawe na starszym komputerze wszystko śmiga.Windows XP professionalprocesor CPU CORE2 DUO E8400PŁYTA GŁÓWNA
W związku z dość szerokim spektrum tematyki działu Hardware wpadłem na pomysł rezygnacji z doraźnej pomocy poszczególnym użytkownikom forum w dziale: "Zestawy-komputerowe" i "Problemy Sprzętowe" na rzecz kompendium pomocy w doborze każdego podzespołu. Nowy podział...
Mam problem z włączeniem AGP: System: WinXP sp2Typ procesora AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+Nazwa płyty głównej Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce2 400Karta wideo ATI Gigabyte Radeon 9550 / X1050 Series...