Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można...
Witam, czytając wcześniejsze wątki złożyłem coś takiego (kręcić procka na dzień dzisiejszy nie planuję) do 3d (Maya), 2d (Adobe) i troszkę do grania.Dysk dodatkowy i nagrywarkę już mamProcesor: Intel Core i7 2600K 4x3.40 GHz BOX (LGA1155, 8MB, HD3000, 95W) cena 1195Płyta główna: Asus P8P67 Rev3.0/3.1, P67, DDR3, SATA3, USB 3.0, RAID, FW, GBLAN, ATX,...
Witam, mianowicie składam pc i nie wiem jaka karta była by najlepsza: Gigabyte GeForce GTX560 1GB GV-N56GOC-1GI XFX HD6870 Dual Heatpipe 1GB (HD-687A-ZDFC) Asus GeForce GTX560 1024MB DDR5/256bit...
Zapomnij... na FHD i Ultra może 20fps będzie w porywach. Kompy za 3000pln potrafią dostać czkawki na tych grach, do ultra i FHD potrzeba PC za 4000pln a ty wyskakujesz z jakimś pseudogamingowym laptopem z kartą o wydajności starego GTXa 470/560Ti a to jest poniżej...
Witam, potrzebuję wydajnego laptopa, głównie do gier ale i do przeglądania neta czy oglądania filmów -> Do wszystkiego ;DCo laptop musi mieć : -Procesor Intel Core i7 -Min, 2GhZ -Min. 6gb Ram -Liczba rdzeni min. 4-Wielkość matrycy 15" mile widziane...
Witam!Na początku przedstawię specyfikację swojego komputera:- Intel Core 2 Quad Q6600- Kingston DDR2 2GB 1066MHz- Zasilacz CHIEFTEC 560W A12S- Płyta gł: FOXCONN X38AOtóż parę dni temu najprawdopodobniej spaliła mi się karta GF 8800GTX dziwny przypadek bo w idle miałem około 60 s...
Witam,na początku chciałabym się przywitać i pozdrowić wszystkich użytkowników.Tydzień temu zakupiłam zestaw komputerowy i po jakimś czasie wystąpił problem w postaci zielono-czerwonych kwadratów na ekranie. Wygląda to jakby ekran monitora pokrył się półprzezroczystą szachownicą. Komputer wtedy zawiesza się i tylko reset przywraca go do poprawnego działania. Po restarcie wszystko wraca do...