WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Ram jest śmiesznie tani, tańszy już nie będzie, nie rozumiem po co się czaić z kupnem i zapychać sobie sloty jakimiś śmiesznymi kostkami 512mb?zawsze zaoszczedze to 100zł a jak bede miał kase lub stwierdze ze malo dokupie:) zdrożec tez nie zdrozeje co najwyzej stanieje ja to widze tak:IntelIntel Dual-Core E2180 2.0 GHz s. 775 Box 169,00 proline.pl-jest w moim miescieAsus P5Q s.775 P45...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników od płyty głównej dowiedziałem...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy,...
Witam . Dzisiaj przyszla mi zamowiona pare dni temu karta graficzna ATIRadeon HD2600 PRO 256MB.Zamontowalem wszystko zasilania karta nie ma wiec tutaj problemu nie ma , ale schody zaczynaja sie od uruchomienia komputera .Mianowicie ekran pozostaje czarny tak jakby nie laczyl sie z karta robilem tak na 2 komputerach...
Witam,potrzebuje karty dzwiekowej, jednak mam dylemat jaka wybrac. Skladalem niedawno kompa i w zamysle byla Asus Xonar (taka kupilem). Jednak jak sie okazalo nie moglem jej podlaczyc gdyz nieprzewidzialem szerokosci chlodzenia mojego Radeona <lol>. Takze karte sprzedalem a teraz musze kupic nowa. I tutaj przydalaby mi sie opinia osoby, ktora na...
Witam.Przymierzam się do zakupienia notebooka dla żony. Niestety nazwy sprzętu komputerowego brzmią dla mnie jak obcy język, w którym potrafię powiedzieć dzień dobry itp. Tzn. coś tam łapię, ale nijak się to przekłada na większą wiedzę.Notebook będzie służył głównie do pracy (internet, word, excell) więc nie musi być super, hiper wydajny, ale ze względu na fakt, że obecnie posiadam marnego...
Witam mam do sprzedania Laptop Msi CX600 (prezęt urodzinowy niestety drógi taki sam)Kupiony wczoraj w media markt (cena 2300zł...)Laptop orginalnie zapakowany ani razu nie otwierany ani uruchamiany gwarancja 2 Lata Dane spec:Procesor (opis): Typ : Technologia procesorowa Intel® Centrino®: procesor Intel® Pentium Dual Core™T4400 64-bitCzęstotliwość taktowania :...
SiemaMoze na poczatek jakiego mam kompa: Plyta MSI K9N Neo F z zintegrowana karta dzwiekowa Realtek High Definition Audio, AMD Athlon 64 X2 5200+, AtiRadeon HD 3800 series i 3GB ram. Problem jest w tym, ze zainstalwoalem sobie Viste x64 i...
e dni temu zakupilem karte Sapphire Radeon X1950 Pro AGP. Oczywiscie zainstalowalem sterowniki z plyty CD. Nastepnie chcialem odpalic gierke a konkretnie serious sama II, laduje sie i przy wchodzeniu do menu ekran lekko sie sciemnia zeby po chwili wylaczyc. Komp sie nie restartuje tylko przyspiesza wiatrak na...