Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Czy bedzie działać WarZ na moim kompie ?AMD Athlon II X2M320(2.1GHz, 1MB L2 cache)ATIMobilityRadeon HD5650 Up to 2814 MB HyperMemory4GB Memorywymagania WarZ:MINIMALNE:procesor 4 3.0GHz lub sempron 3400+1GBGeForce 205 lub Radeon...
Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Witam. Miałam lekkie problemy z moim laptopem, coś tam mu nie ten, został sformatowany. Nie mam płyty ze sterownikami, laptop jest w rodzinie już od paru lat. Jestem kompletnie zielona, więc proszę o pomoc..bo chciałabym słuchać muzyki;) Everest podaje: (nie wiem co się przyda, więc wklejam wszystko)...
Witam . Otóż mam pewien problem a zatem przedźmydo niego . Ogólnie gdy włączam laptopa i już gdy dojdzie do "Zapraszamy" <---(Vista 32bit) , to pojawia sie czarny obraz na 1 min i dopiero pojawia sie pulpit. Włączam internet jest dobrze nic sie nie zacina, włączam wszystkie inne programy typu gg i też nic sie nie zacina. Natomiast gdy nacisne dwa razy naikonke skypeby włączyć po...
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
Gram teraz w lola ale chcę spróbować dota2. Mam toshibę A200-1IZ (Typ Core 2 Duo T7250Moc [GHz] 2.00; Karta graficzna Nazwa ATIMobilityRadeon HD 2600) Nieźle śmiga ale się psuje, nie chcę go naprawiać. Chcę inny kupić bo jestem na wyjeździe(będę w domu za parę miechów). Nie...
O i właśnie sam tego się obawiałem przy kupnie laptopa z radeonem, spróbuj zainstalować gotową paczkę bez wykrywania.Link do sterowników http://pliki.onet.pl...ows,111189.html + http://pliki.onet.pl...ows,111089.html
Witam, przedstawiam wyniki OC Radeon'a 5650 HD. Aby dokonać overclockingu musiałem obejść pewne rzeczy i trochę poedytować .txt w pewnych folderach, niestety nie będę zdradzał jak to zrobiłem - szukanie nie boli. Przejdźmy do rzeczy.Przed OC:Laptop Acer Aspire 5552G:- Athlon II x2 P320 2,2GHz [ON AMD VISION]- Mobility...
Tak jak w temacie.Specyfikacja:Intel Core Duo processor T2350(2MB/1.86GHz/533MHz)15.4 inch WXGA LCD Panel with TrueLife256MB ATIMOBILITYRADEON X1400 HyperMemory85 WHr 9 -cell Lithium Ion Primary Battery1GB Memory, DDR2, 533MHz 2 Dimm80GB 5400RPM SATA Hard Drive for Inspiron...
Witam serdecznie!Mam pewien problem z moim sprzętem , z którym nie mogę sobie sam poradzić. Proszę Was o pomoc!Mój laptop włącza się przez około 20-30 minut . Efekt jest taki, że przez pierwsze pięć minut jest czarny ekran a w jego lewym górnym rogu miga znaczek "-".Pózniej zaś prosi abym się zalogował i tak następnie muszę czekać ponad 20 minut aby na ekranie pojawiły się...
Witam serdecznie!Mam pewien problem z moim sprzętem , z którym nie mogę sobie sam poradzić. Proszę Was o pomoc!Mój laptop włącza się przez około 20-30 minut . Efekt jest taki, że przez pierwsze pięć minut jest czarny ekran a w jego lewym górnym rogu miga znaczek "-".Pózniej zaś prosi abym się zalogował i tak następnie muszę czekać ponad 20 minut aby na ekranie pojawiły się...
Witam, mam dość spory problem z tym systemem:Zacznę od tego, mam laptopa, na którym mam kartę graficzną MobilityRadeon HD 4500 Series.Ściągnąłem sterownik z amd.com - na pewno dobry bo nawet ściągnąłem tą wersję to sama mi wykrywa.Niestety przy próbie instalacji wywalało mi ciągle, że mam inną kartę graficzną i że...