Skocz do zawartości

ati radeon 9600

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ati radeon 9600

uciążliwy malware - logi z OTL

OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory |...

uciążliwy malware - logi z OTL

@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam!Tak jak pewnie sporo osób na tym forum, mam problem z resetującym się komputerem. Dzieje się to w trakcie grania np. w grę Conquer, która wcale tak dużo nie wymaga. Natomiast na grach typu Lineage 2 czy Call of Duty 2, komputer śmiga jak należy. Czyli problem chyba tkwi w tej grze, ale przeinstalowywałem ją i nie pomogło. Wcześniej resetował mi się bez względu na to, czy to był rozruch...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...

Problem z Java - minecraft

Witam Serdecznie wszystkich czytających . Na wstępie informuję , jeśli napisałem Temat w złym miejscu to przepraszam. Przejdźmy do mojego problemu. Otóż niedawno zrobiłem pełny format dysku C , po zainstalowaniu wszystkich mi potrzebnych sterowników i dodatków mogłem bez problemu uruchomić grę...
  • Windows XP
  • napisane 15 08 2011 12:56
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7621

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62310

Grafika & Obraz w grach

Witam,1. na poczatek mój sprzęt:[log]Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Płyta główna: Typ procesora AMD Sempron(tm), 1750 MHz (10.5...
  • Gry
  • napisane 31 03 2010 22:17
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 4489

Kilka problemów z komputerem

niemal od zawsze mam jakies problemy z moim PC. dzis postanowilem poszukac rady u osob 3, bo komp dziala mi tak na nerwy ze omg.Mam z nim kilka problemow:1)wyskakiwanie bledu "pamiec nie moze byc read (albo written)..."2)neostrada rwie mi sie ze omg!3)komp mi sie resuje4)blue screany z wszelkiego rodzaju bledamy typu:page foult in nonpage area (czy cos takiego)memory manegmenti...
  • Windows XP
  • napisane 12 04 2007 13:09
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3299

Jaki ram kupić? DDR

Witam. Chcę przyspieszyć swój komputer kupując ram. Teraz mam 512. Czy podpowie mi ktoś, co mogę założyć do mojej płyty głownej?Czy to jest może DDR DIMM SDRAM?Oto specyfikacjia kompa (Everest home):Płyta głównaWłaściwości płyty głównej:ID płyty głównej 06/23/2005-VT8377/VT8235-A7V8X-XNazwa płyty głównej Asus A7V8X-XWłaściwości magistrali FSB:Typ magistrali DEC Alpha EV6Szerokość magistrali...
  • Archiwum
  • napisane 20 09 2008 12:32
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2624

[FAQ] Jaką kartę graficzną na AGP kupić? Przedziały cenowe.

Obecnie karty na AGP są już mało popularne i na ich zakup decydują się jedynie Ci, którzy mają starszy sprzęt, a nie mają pieniądzy na zmiane całej platformy. Producenci nowych układów powoli zapominają o standardzie AGP i trzeba się z tym faktem pogodzić. Składając wydajny komputer musimy kupić płyte główną ze złączem PCI-E w przeciwnym razie dalsza modernizacja stanie się po prostu...
  • Kosz
  • napisane 27 11 2007 18:59
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4363

[ster] Problem z znalezieniem i dospasowaniem sterowników

Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników od płyty głównej dowiedziałem...
  • Archiwum
  • napisane 04 07 2007 21:50
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8452

Czy warto kupic taki zestaw

JA mam taki zestaw: Pole WartośćKomputer System operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Nazwa komputera OEM-6EE0AFAA682Nazwa użytkownika ---- Płyta główna Typ procesora Unknown, 2000 MHz (12 x 167) 2800+Nazwa płyty głównej Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Mikroukład płyty...

[Poradnik] Sterowniki kart graficznych + przydatne programy

Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
  • Kosz
  • napisane 05 01 2009 14:31
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 11665

radeon 9600 pro 128 mb

Witaj.. 1. Problem.Niedawno Kupiłem sobie karte graficzną ati radeon 9600 pro 128 mb przed tem miałem karte grafczna ati radeon 9200 se.Od 2 tygodni mam problem z wlączeniem kompa. Gdy chce go odpalic...
  • Archiwum
  • napisane 05 03 2008 19:27
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1178