OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory |...
@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...
Witam. Chcę przyspieszyć swój komputer kupując ram. Teraz mam 512. Czy podpowie mi ktoś, co mogę założyć do mojej płyty głownej?Czy to jest może DDR DIMM SDRAM?Oto specyfikacjia kompa (Everest home):Płyta głównaWłaściwości płyty głównej:ID płyty głównej 06/23/2005-VT8377/VT8235-A7V8X-XNazwa płyty głównej Asus A7V8X-XWłaściwości magistrali FSB:Typ magistrali DEC Alpha EV6Szerokość magistrali...
JA mam taki zestaw: Pole WartośćKomputer System operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Nazwa komputera OEM-6EE0AFAA682Nazwa użytkownika ---- Płyta główna Typ procesora Unknown, 2000 MHz (12 x 167) 2800+Nazwa płyty głównej Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Mikroukład płyty...
Skanowałem Spybot-em i Antywirusem (AVG i skaner online Kaspersky) - nic nie znalazły. Wyczyściłem komputer ze wszelkich śmieci - nic nie pomogło.1. Wklikaj w Start->Uruchom, polecenie: dxdiag i sprawdź w ustawieniach graficznych czy pryspieszanie AGP etc. jest włączoneMam włączone przyspieszenie2. Otwórz o budowe i sprawdź czy masz dysk twardy podłączony 80żyłowym kablem, oraz czy jest on...
1. Zły dział, zła nazwa tematu.2. Tak, cierpię na bezsenność.3. Przeinstaluj sterowniki do karty + drivercleaner, w menadżerze urządzeń wyłącz kartę zintegrowaną.dzięki^^ jestem zielony jak widać;P jak przeinstalować?czekaj, mam tam dwie kartyATI...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Posiadam problem ze swoim komputerem, otóż wydaje mi się, że jest on za mało wydajny w grach. Nie znam się zbytnio na sprzęcie komputerowym, dlatego prosze o pomoc specjalistów których na pewno tutaj nie brakuje.Posiadam komputer: procesor Pentium 4 2Ghz, k. graf. Radeonx1050...
Witam serdecznie !Poniewaz na dniach zakupuje nowy komputerek potrzebuje pozbyć się starego.... Bardzo proszę was o wycene mojego starego kompa i czy wogóle można to sprzedać. Oto zestaw:-AMD Athlon XP 1800+ 1,50 GHz-512 MB RAM-ATIRadeon9600/9550/X1050 Series-Karta...
No aż takim majsterkowiczem nie jestem .Obrazek z Everesta Ultimate Edition. Aux to chyba temp. zasilacza. Więc nie mam czujnika na karcie.Na pewnym forum wyczytałem:Ja kupiłem Palita Radka 9550 pamięc 3,6ns, jednak omyłkowo przysłali mi 20zł droższego Radeonax1050. Zegary te same jak w 9550, ale lepsze pamięci bo...
Masz dysk w trybie ata-33 zamiast ata-100 - to po części może byc przyczyną słabych wyników. Sprawdź czy masz 80-zyłową taśmę i czy jest dobrze podpieta (zwykle niebieskim do płyty). Jeżeli tak to odinstaluj kanał do którego podpięty jest dysk i zrestartuj komputer.Wynik w 3dmarku dokładnie na poziomie niekręconego radeona 9550 - czego się można było...
Zainstalowałem sterowniki (mam kartę ATIRadeon9600 / X1050 Series), ale mimo to obraz skacze, np. przy przesuwaniu strony przeglądarki. Kiedy instaluję jakąś grę i próbuję ją...
WitamPosiadam ATIRadeon9600/x1050 series.Po formacie coś się zepsuło.W PES'ie 6 przechodzą takie dwa paski (gdzieś 10 cm od góry i drugi 10 cm od dołu).W Wolfenstein ET da się zagrać około 5 min bo inaczej komp się wiesza i restartuje.Nawet grafika jest jakaś taka...
Witam!Tak jak pewnie sporo osób na tym forum, mam problem z resetującym się komputerem. Dzieje się to w trakcie grania np. w grę Conquer, która wcale tak dużo nie wymaga. Natomiast na grach typu Lineage 2 czy Call of Duty 2, komputer śmiga jak należy. Czyli problem chyba tkwi w tej grze, ale przeinstalowywałem ją i nie pomogło. Wcześniej resetował mi się bez względu na to, czy to był rozruch...
Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...