Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATIRadeon XPress 1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z błędem ati2dvag.dll.Zainstalowałem stery z...
Witam!Tak jak pewnie sporo osób na tym forum, mam problem z resetującym się komputerem. Dzieje się to w trakcie grania np. w grę Conquer, która wcale tak dużo nie wymaga. Natomiast na grach typu Lineage 2 czy Call of Duty 2, komputer śmiga jak należy. Czyli problem chyba tkwi w tej grze, ale przeinstalowywałem ją i nie pomogło. Wcześniej resetował mi się bez względu na to, czy to był rozruch...
Witam:) Jestem tu nowy wiec jakby co to przepraszam za wpadki;) Mam taki problem mianowicie mam jakies dziwne zaciecia otz co chwile zacina mi sie komputer,nie moge grac w zadne gry nawet 2D huh.gif probowalem wielu rzeczy,wyczyscilem kompa z kurzu skanowalem anty virem,itp.temperatury sa w porzadku procesor nie osiaga temp.35 stopni a plyta glowna 27 stopni dysk 36. MOja konfiguracja: ...
Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...
Pokaz loga HijackThisWitamJa ma podobny problem. Mój dysk twardy to WDC WC3200AAKS-00VYA0.Może tak drastycznych problemów to nie mam, ale jak klikam na Mój Komputer to pojawia mi sie "latarka" i muszę odczekać jakieś 15-30 sekund aż pojawi mi się zawartość. Potem już pomiędzy folderami na danej partycji poruszam się bez problemów.Dodam jeszcze,że dysk ten jest nowy, podobnie jak jest...
Witam. Mój sprzęt topłyta ECS K7S5Aproc Athlon XP 1700+grafika Radeon 7200 64mbram 512mbdysk Samsung 80gbzasilacz Megabajt 350WProblem pojawił się ostatnio. Komputer sie bardzo często zacina, nawet przy znikomym obciążeniu (przeglądanie stron w internecie, gg). Wcześniej nie miałem żadnych problemów, nawet podczas grania w GTA SA, Flight Sim IX, Unreal...
Witajcie, zaczę od opisu problemu.Acera Aspire 5100Turion 2 GHz512 (-32) MB DDR2Radeon Xpress 1100 32 MB (z RAMu)120 GB HDDProblem mój przejawia się tym, że na praktycznie świeżutkim systemie z partycji recovery, po uruchomieniu pozostaje mi około 100 MB pamięci operacyjnej, a plik wymiany ma rozmiar około 500 MB. W chwili pisania posta jest to tylko 87...