Skocz do zawartości

błąd instalacji sqlserver2005

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: błąd instalacji sqlserver2005

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41707

Ubuntu 7.04 i 7.05 - błąd krytyczny grub install (hd0)

Witam, Pobrałem Ubuntu 7.04 z oficjalnego serwera zgrałem na płytke. Mam 3 partycje c: (10 GB - win xp) d: (10 GB- chciałem na niej zainstalowac linuksa) i e: ( 60 GB- na programy itp.). Odpalam plytke z ubuntu przechodze do trybu instalacji i w momencie wyboru partycji mam hda0 (10 GB) , hda5( 10 GB), hda6 (60 GB), Wszystkie maja NTFS, wiec ta hda5...
  • Linux
  • napisane 08 06 2007 18:19
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7969

Problem przy instalacji kodek "Real Alternative"

WitamMam problem a mianowicie, podczas instalowania Real Alternative wyskakuje mi taki błąd "Unable to register the DLL/OCX: RegSvr32 failed with exit code 0x5"Screen:I jeszcze jeden błąd podczas instalacji odtwarzacza Gom Player "Cannot proceed the instalattion...
  • Windows XP
  • napisane 17 11 2009 20:18
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3798

Niebieski ekran i pamięć?

Jakiś czas temu pojawił się po raz pierwszy niebieski ekran (odliczanie błąd STOP..) zlekceważyłem go. Po pewnym czasie znów się pojawił ale tym razem dwa razy w ciągu jednego dnia więc się już tym zainteresowałem .. przeczytałem, żeby zainstalować inną wersje sterowników do grafiki.. tak też zrobiłem ale nic to nie dało.. sterowniki do dźwięku... nic nie...
  • Archiwum
  • napisane 09 09 2006 20:32
  • Wyświetlenia: 4073

[zip/in] Problemy z instalacją plików/rozpakowywaniem

Witam.Od miesiąca posiadam nowy komputer. Nie wiem jak i dlaczego pojawił się problem z instalacją plików pobranych z internetu.Wszystkie pliki pobieram na dysk następnie podczas odpakowywania/instalacji pojawia się błąd : Error 1335. The cabinet file 'Data1.cab'...
  • Oprogramowanie
  • napisane 06 10 2006 23:44
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 7556

Nie instaluje programów w Windows XP

Witam, jest taki problem, po zrobieniu Recovery systemu w moim lapku, nie mogę niczego zainstalować, wyskakują błędy typu : brak uprawnien bądź brak plików albo dysk zapełniony. Jestem jedynym uzytkownikiem i zarazem administratorem... skad ten problem? Przy instalacji nero - błąd z brakiem pliku... po
  • Windows XP
  • napisane 09 10 2009 09:17
  • Wyświetlenia: 5887

Logi - Drobne ścinki w grze

Sugerowano zebym zalozył temat w tym dziale,Dla przypomnienia problem polega gownie na tym ze podczas grania w m&b online mam drobne ścięcia mimo 120fps i ping ~42 wiec to nie przez to.Dodaje logi z OTLOTL Extras logfile created on: 2013-01-23 13:37:55 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\qw\My Documents\PobieranieWindows XP Professional Edition...

Problem z dyskiem ?

Witam. A więc mam problem z komputerem. Postaram sie dokladnie opisac.Jakis czas temu komputer dzialal dobrze, lecz przy większym "wysilku" sie resetował. Myslalem, że to wina zasilacza więc wymieniłem. Niestety, problem dalej występował. W koncu oddałem komp do naprawy i tam koles wymienił płytę główna. Komputer przestał sie resetować, lecz zaczęło sie z nim dziac nie ukrywajmy cos...
  • Archiwum
  • napisane 24 11 2008 23:11
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 4585

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

WitamMam taki dosc dziwny problem ktory mnie przerasta i zwracam sie o pomoc tutaj czyli do specow.Mianowicie moj 2 przestazaly komp (1.2 512ram) plata figle.Zaczelo się od podpiecia drukarki <?> drukarka chodzi i wogole ale nie bylo dziweku. Po probie odpalenia jakiejs melodyjki wyskakiwal blad, no a w ustawieniach nic nie moglem zmienic (chyba...

[audio] Brak dźwięku

Witam. Mam taki problem... Niedawano zrobilem formatke (win xp) i od tego czasu jesli chce sluchac muzyki (nie wazne czy to winamp czy windows media player) ale glosu nie ma i wyskakuje taki błąd:http://img239.imageshack.us/img239/2286/jhghlljd2.pngNo wiec postanowiłem ze zrobie jeszcze raz formatke bo probowalem wszystkiego (nawet instalowałem...
  • Archiwum
  • napisane 25 02 2007 01:40
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1564

Logi - Przeglądarka nie otwiera live streamów

OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...

Wiersz poleceń Windows CMD Konsola DOS WIN

1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...

• Porady Windows
  • napisane 22 07 2011 06:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 43805

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Dodatkowe opcje gadu-gadu uruchomione z CMD

jak w temacie przed chwilą uruchomiło mi się z CMD jakaś dziwna rzecz, tzn "dodatkowe opcje gadu-gadu.exe nie wiem czy zdąrzyło się zainstalować ale jakby ktoś zernkął w logi to bm bym wdzięczny.OTL logfile created on: 2013-07-31 15:53:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = D:\pobrane64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet...