Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dysku. Dysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie? 19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11 2013 18:50:4219:32:10.0814 3880...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
OTL.txtOTL logfile created on: 2009-11-07 13:17:12 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.4.0 Folder = C:\Users\dawido\Desktop64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,87 Gb Available Physical...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Proszę, oto one:OTL logfile created on: 2010-05-19 20:07:57 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Raaf\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.2180)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice),...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od...
Dzieki wielkie. usunołem wpisy i potem zrobie Combo loga. teraz doszło to że: - nie moge oglądać meczy przez neta sop castem TVantsem itp. - nie mogę się połączyć z FTP (blad komputera hosta), - nie mogę grać w gry internetowe (też błąd z hostem)...co robić :/ok log z ComboFixSmitFraudFix v2.274Scan done at...
Sugerowano zebym zalozył temat w tym dziale,Dla przypomnienia problem polega gownie na tym ze podczas grania w m&b online mam drobne ścięcia mimo 120fps i ping ~42 wiec to nie przez to.Dodaje logi z OTLOTL Extras logfile created on: 2013-01-23 13:37:55 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\qw\My Documents\Pobieranie...
Witam. Mam taki problem: Po włączeniu komputera pojawia się komunikat Explorator Windows przestał działać, ikony nikną, po chwili wracają i znów ten komunikat. I tak w kółko. Nie mogę otworzyć Dokumentów, Plików pobieranych, Obrazów itp. W trybie awaryjnym to samo. Dzienniki Windows wykazały problem z...
Witam. A więc mam problem z komputerem. Postaram sie dokladnie opisac.Jakis czas temu komputer dzialal dobrze, lecz przy większym "wysilku" sie resetował. Myslalem, że to wina zasilacza więc wymieniłem. Niestety, problem dalej występował. W koncu oddałem komp do naprawy i tam koles wymienił płytę główna. Komputer przestał sie resetować, lecz zaczęło sie z nim dziac nie ukrywajmy cos...
Witam, Pobrałem Ubuntu 7.04 z oficjalnego serwera zgrałem na płytke. Mam 3 partycje c: (10 GB - win xp) d: (10 GB- chciałem na niej zainstalowac linuksa) i e: ( 60 GB- na programy itp.). Odpalam plytke z ubuntu przechodze do trybu instalacji i w momencie wyboru partycji mam hda0 (10 GB) , hda5( 10 GB), hda6 (60 GB), Wszystkie maja NTFS, wiec ta hda5 zmianiam na ext3 i "/". (nie wiem...
Witam.Od miesiąca posiadam nowy komputer. Nie wiem jak i dlaczego pojawił się problem z instalacją plików pobranych z internetu.Wszystkie pliki pobieram na dysk następnie podczas odpakowywania/instalacji pojawia się błąd : Error 1335. The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a...