Zasilacz:ModeCom Feel LC-B300ATX * Moc zasilacza [W]: 300 * Producent: ModeComTu zdjęcie jakby co ;phttp://img156.imageshack.us/img156/9655/zasks3.jpgOdnośnie karty, wygląda ona tak (kilka...
Witam posiadam lapka Aristo smart b300 postanowiłem zmienić mu system z 7 na xp, dlatego że ma dosyć słabą kartę graficzną i nawet bardzo proste gry typu gta sa itp. się tną na najniższych detalach. Po zainstalowaniu systemu zacząłem szukać sterowników coś wynalazłem i zainstalowałem grę z wymaganiami bardzo małymi, gdy ją uruchomiłem pojawiły się takie...
Obecnie na znanym serwisie aukcyjnym masz dostępną Aopen B300A wraz z zasilaczem za niecałe 90zł, sam oceń czy to opłacalne.To ma być opłacalne ??? Osobiście nie polecam zakupu obudowy z zasilaczem no-name bo to po prostu jest szrot... Lepiej jak jednak wymienisz tą płytę u tej osoby co kupiłeś (o ile to jakiś sklep był) bo jeżeli to prywatna osoba to o...
Bez przeróbek mechanicznych obudowy (szlifierka, brzeszczot, szpachla) żadna z ogólnodostępnych obudów się nie nada)Obudowa którą umieściłem w obrazku pochodzi z komputera Apple z procesorem G4.Wiem iż inni producenci (Dell, IBM) mieli w swojej ofercie podobne konstrukcjeObecnie na znanym serwisie aukcyjnym masz dostępną Aopen B300A wraz z zasilaczem za...
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Z góry dzięki jeżeli ktoś się zainteresuje moim problemem.-Typ procesora AMD Athlon XP, 1044 MHz (10.5 x 99)-Płyta główna Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)-Pamięć fizyczna 768 MB (PC3200 DDR SDRAM)-Typ BIOS'u Award (02/03/04)-Karta wideo NVIDIA GeForce FX 5700LE (256 MB)-Monitor Philips 107X5 [17" CRT] (BZ 440164)-Zasilacz 300W Lc-...
Temperatura rdzenia karty po włączeniu komputera wynosi około 48 stopni a gdy popracuje to zazwyczaj ciągle lata wokuł 60. Zasilacz to ModeCom FEEL LC-B300ATX. Pytanie moje to czy te zmiany w grafice są nie odwracalne ?