Skocz do zawartości

battlefield 3 pójdzie na 8gb ramu gt540m

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: battlefield 3 pójdzie na 8gb ramu gt540m

Laptop do 2000 zł

Witam. Potrzebuje laptopa do 2000 zł, z matrycą 17'' cala, wybrałbym mniejszą, ale niestety ktoś się uparł i już tak musi zostać.Procek z i3 musi być również, ramu od 4 gb w zwyż i włąśnie karta graficzna mnie tudzież najbardziej kłopota... zastanawiam się nad wyborem między kartami z geforce z serii 820m, 840m, a  między GT 745m??? Laptop będzie...
  • Notebooki
  • napisane 21 10 2014 15:06
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3801

Modernizacja Komputera (Procesor, Płyta Główna, Pamięci Ram)

Witam, Potrzebuje drobnej pomocy przy modernizacji komputera ponieważ mój obecny wymięka przy złożeniach i jakiejś bardziej skomplikowanej geometrii w programach typu CAD, przez co moja praca jest mniej wydajna :/ Mój obecny Komp. AMD Athlon 64 X2 5200+ (Brisbane)Gigabyte GA-MA770-UD3 rev 2.0Goodram 2x2gb Cl5 800mhzATI Radeon HD 4800 (1024MB)ST3500320AS (500GB, SATA II),Chieftec...

Laptop do 4000 zł np. lenovo y580

Z tego co w google szukałem to podobno powinno wystarczyć 8GB spokojnie i więcej przyspieszy pracę podobno dysk SSD niż bardzo duża ilość ramu której komp nie wykorzysta. Ja sam mam w stacjonarnym 6GB i wszystko dobrze działa z Windows 7 PRO 64bit, ale już pewnie procek i grafika za słaba do nowych gier bo

[Zestaw] 2500zł Gry/M-OC/Moc

Witam, zamierzam wymienić swoją maszynę.Mam 2500 zł (ewe. +250 zł).Prócz tego zostało mi kilka części ze starego blaszaka (Q6600, budżetowa grafika, mobo i zasilacz) jednak wątpię w ich użyteczność w nowym zestawie.Wracając do tematu zakupu, to chciałbym, aby zestaw dało się zmodernizować po pewnym czasie, bez wymieniania wszystkiego.Byłoby dobrze, gdyby dało się zagrać w bardziej wymagające...

Pomoc w wyborze laptopa do battlefield 3

Witam!Wybieram sie na studia w tym roku daleko od domu i potrzebuje laptopa. Mam ograniczony budzet a potrzebuje dobrego lapka na ktym obejrze film i czasem pogram w gry, jak battlefield 3 czy fifa 2012. Za przykad ideału biorę lapka mojego kolegi ASUS X53SV - sx200 - 8 z i7, 750 gb hdd , ge forcem gt 540m i 8gb...

[1200 sr] Zestaw do Lineage 2

Witam. Poszukuję czegoś specjalnie przygotowanego do Lineage 2 na czym by jak najlepiej chodziło za 1200 złotych. Ważne żeby socket był LGA1155 i najlepiej żeby miało 8GB RAMu, bo będę robił upgrade. Wiem że płynnie nie pójdzie, bo L2 nie chodzi płynnie na żadnym sprzęcie, ale...

Nowy zestaw. Proszę o pomoc. Do 4000,-

co do dysku nie słuchaj nic o samsungach pracuje w serwisie komputerowym i musze powiedziec jedno ... samsungi niech się zajmą telewizorami i monitorami bo dyski im sie cholernie sypią... polecam seagate baracude 500gb z 32mb cache. co do grafy ... szczerze? nie potrzebne ... nie duzo gorsza jest 8600GTS a jej koszt o wiele mniejszy. Taka grafa uciagnie wszystkie gry ktore są obecnie na rynku...
  • Archiwum
  • napisane 18 02 2008 16:52
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 1212

Dobry komputer a nie daje rady !?

Siemka, to mój pierwszy post na tym forum licze na Waszą pomoc Otoz mam taki problem, gdybym sie mniej wiecej na tym znal to bym nie zadawal tak amatorskiego pytanie mam dosyc dobry sprzet, kupiony rok temu (kosztowal mnie sporo kasy), Intel® Core(tm)2 CPU 6300, 1.86 GHz (chyba cos malo), dwurdzeniowy, 1gb ramu, NVIDA GeForce 7300 GT (tak...
  • Archiwum
  • napisane 10 11 2007 18:51
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 992

czarny ekran podczas wybudzenia komputera

Witam. Od pewnego czasu walczę z pewnym poważnym problemem, który pojawił się po tym jak zastosowałem się do instrukcji w tym artykule http://tech.wp.pl/kat,130048,title,Akcja-detoksykacja-czyli-czyscimy-komputer,wid,16429375,wiadomosc.html?ticaid=112a4d, a dokładniej po grzebaniu w uruchamianych usługach i program podczas startu systemu. Niestety nie jestem w stanie określić powodu...
  • Windows 7
  • napisane 30 04 2014 21:19
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 7499

Asus X53SV - czarny ekran oraz zacinanie w grach

Witam.Mam taki problem nawet nie wiem jak go opisać, bo nie wiem co tak na prawdę jest tego przyczyną. Kupiłem niedawno laptopa Asusa z serii X53SV. Parametry: i5-2410M CPU @2.30GHZ 2.30GHZ, karta graficzna Nvidia GeForce GT540M 2gb, 8Gb ramu.Otóż problem jest taki ściągnąłem 2...
  • Notebooki
  • napisane 02 09 2011 15:52
  • Odpowiedzi: 14
  • Wyświetlenia: 9169

Komputer do 4000zł

Vista 64-bit czyta chyba max.8GB ramuprocek bez problemu pojdzie na 64-bit

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Czy to dobry sprzet? [1600zł]

Witam, jakis czas temu postanowilem, wymienic kilka czesci w moim komputerze, mianowicie grafe, procek i jesli bedzie konieczne to plyte glowna, planuje rowniez dokupic 2gb ramu.Chce zakupic:grafa - http://www.benchmark...X_560-3843.htmlprocek - http://www.arest.pl/...X-Black-Ed-AM3/+2gb ramuObecnie posiadane:2gb...

Komputer tnie się na średnich detalach

Witam wszystkich forumowiczów proszę nie pisać głupich postów :< a ni nic nie związanego z moim tematem.Witam ponownie otóż jestem zapalonym fanem, graczem Call of Duty i Battlefield jak każdy wie niedawno wyszedł nowy Cod MW2 a w marcu wychodzi Battlefield Bad Company 2, problem polega na tym że gram obecnie w...