Tłumacząc z jednego bloga po angielsku:Podłącz urządzenie, poczekaj na komunikat o niepowodzeniu w instalacji, następnie ppm na Mój komputer-->Menedżer urządzeń1. Odszukaj na liście urządzeń (sekcja "pozostałe urządzenia") tego dongla BCM2045A2. ppm...
Witam.Kupiłem sobie bluetooth: Adapter TRACER USB Bluetooth v1.2, po włożeniu pisze mi że to model BCM2045A. Ale płyta ze sterownikami jest lipna, nie chce mi się zainstalować setup.exe. Do sklepu w którym go kupiłem mam za daleko; i tu moja prośba: może mi ktoś podesłać te sterowniki? Proszę! I błagam, nie na rapida, megashare itd...
Kupiłem bluetooth razem z płytką ze sterami. Zainstalowałem je, podłączyłem bluetooth i oprogramowanie BlueSoleil (było dołączone) wyświetla ze nie znalazł urządzenia, mało tego po podłączeniu windows wykrywa 2 nowe urządzenia jedno nieznane drugie to BCM2045A, windows chce instalować sterowniki - wkładam dołączoną płyte klikam dalej, przeszukuje płyte i...
Witam wczoraj wgrałem system windows XP home edition do swojego kompa ogolnie na nim jest ze powinien chodzic na xp profesjonal jest to jakas roznica?? i teraz nie mam pojecia jakie sterowniki musze poinstalowac nie moge dopasowac nic udało mi sie tylko przez wi-fi połączyc z netem. sciągnełem everest i posiadam wszystkie dane podpowie mi ktos jakie dokładnie zainstalowac...