Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko...
Związku z podjęciem studiów na politechnice na wydziale budownictwa potrzebuję zakupić sobie laptopa na którego chciałem przeznaczyć ok. 3000zł. Związku z tym, że będę używał na nim AutoCad-a itp. programów do projektowania potrzebuję jakiś godny sprzęt z dobrą grafiką.Kiedyś kolega przesłał mi linka z laptopem o takich samych parametrach jak ten w tej aukcji firmy ...
Jaki Laptop wybrać ?Szukam czegoś o najlepszym stosunku wydajności do czas pracy.Cena to maks 3000 ale byłbym szcześliwy gdyby dało się taniej kosztem niewielkiej straty wydajności. Laptop ma służyć na studiach informatycznych więc liczy się czas pracy baterii.Ale także jako odtwarzacz filmów Full HD...
Cześć, Zrobiłem format mojego komputera (tylko dysk C [ssd] na którym był Windows7 64bit [oryginalny] i programy, dysk hdd z danymi nie ruszałem), a następnie zainstalowałem wszystkie sterowniki i aktualizacje. Problemy zaczęły się pojawiać z czasem instalowania różnych programów (nie pamiętam dokładnie przy którym). BsoD pojawia się przede...
WitamMam następujący problem. Komputer mam niecały rok ( opis w sygnaturze ), od znajomego odkupiłem monitor Samsung SyncMaster B2230.(monitor podłączony jest przez przejściówkę dołączoną z krata z d-sub a dvi ) Podczas startu komputera monitor nie reaguje. System sie ładuje ponieważ słychać w głośnikach dźwięk z Windows7...
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...
WitamMam następujący problem. Komputer mam nowy niecałe 3 miesiące ( opis w sygnaturze ), od znajomego odkupiłem monitor Samsung SyncMaster B2230.(monitor podłączony jest przez przejściówkę dołączoną z krata ) Podczas startu komputera monitor nie reaguje. System sie ładuje ponieważ słychać w głośnikach dźwięk z Windows7...
Witam serdecznie zwracam się z prośba przy wyborze pomiędzy tymi dwoma modelami.SamsungRC720 NP RC720 S03PLPackard Bell Easynote LM85 5464G64MNKK czarnyLaptop ma służyć wiadomo do oglądania filmów, surfowania w sieci no i nie będę ukrywał że fajnie jakbym mógł w coś na nim...
Witam!Po rytualnym okresie składania gotówki, w końcu nadszedł czas na zakup kompa Aktualnie na biurku stoi jedynie myszka (Razer DeathAdder) służąca do tej pory jako talizman.Tak w skrócie, mam zamiar skompletować wszystko, poza:- myszką (którą już posiadam)- i głośniczkami (z poruszeniem tematu zakupu...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Właśnie nie liczyłem na Xiaomi jeszcze do tablety mają kod rabatowy samsung-tabSamsung Galaxy Tab A 7.0 T280 https://www.x-kom.pl/p/292135-tablet-7-samsung-galaxy-tab-a-70-t280-1610-8gb-wi-fi-czarny.html 478 złSamsung Galaxy Tab A 7.0...
Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017...
Cześć,Mam problem i już nie wiem, jak to ugryźć. Przyszedł do mnie komputer złożony w Morele. W komputerze jest SSD pod M.2 - Dysk SSD Samsung 256GB PCIe 3.0 (MZHPV256HDGL-00000) - na którym chciałabym zainstalować system. W komputerze jest też drugi SSD, standardowy - Dysk SSD Samsung 850 PRO 256GB SATA3...
Proszę o opinię, który z podanych laptopów będzie najlepszy? I czy warto zainwestować w któregoś z nich. Spoiler oto co znalazłem:http://olx.pl/oferta/laptop-samsung-np30...bjE4x.htmlNa razie ten wydaje mi się najlepszy cena 900zł.http://olx.pl/oferta/mocny-samsung-i5-6g...buZOd.html Laptop bardzo...