Skocz do zawartości

bet365

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: bet365

Zakłady Bukmacherskie

ja grałem na Bwin, BetClic, Bet-at-home, Unibet i Tobet. na wszystkich przegrałem razem 220zl. Teraz mam zamiar jeszcze raz zagrac 40zl na Betway lub Bet365. Ale z tego co wiem to Bwin wypłaca do 40.000zl.
  • Sport i zdrowie
  • napisane 23 09 2008 17:02
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 30911

Zakłady Bukmacherskie

bet-at-home tez pewny bukmacher trzeba jednak uwazac, te firmy sa od tego bysmy przegrywali no i pamietac, ze nie ma nic za darmo. Bonusy to nie jest kasa za darmo, trzeba ja odpowiednio kilka razy obrocic wiec nie ma tak latwo... bwin natomiast, to solidna firma... moge polecic jeszcze expekt.com, sportingbet,com czy bet365.com
  • Sport i zdrowie

Zakłady Bukmacherskie

Odświeżam temat z racji tego , że nie ma sensu zakładać nowego.Osobiście polecam bardzo takiego bukmachera jak Bet365. Zdecydowanie kompetentni ludzie tam pracują. Przyjazny support, livechat, a przede wszystkim bardzo szeroka oferta. Od ponad dwóch lat można tam stawiać, kto odpadnie np. z tańca z gwiazdami lub zakłady długoterminowe kto wygra cały...
  • Sport i zdrowie

Artefakty przy livestreamach

Od pewnego czasu zacząłem zauważać dziwną sprawę, otóż przy live streamach przez flash player 10 grafika gainward 7900GT wywala cos w rodzaju artefaktow, tyle ze zostaja juz nawet po wylaczeniu streama. Najdziwniejszą rzeczą jest to, że w grach (CS Source, Battlefield 2) sytuacji takiej nie ma, filmy na youtube mogę oglądać...