WitamZanim znalazłem to forum i owy temat i tutaj napisałem posta grzebałem po necie znalazłem te same instrukcje jak zdjąć kody z telefonu J700Mój telefon to dokładnie J700V z niemieckiego vodafone. Telefon miał dwie blokady Network lock i Subset lock. Po wykonaniu owych instrukcji udało mi sie
* Jeżeli zrobisz dokładnie tak jak tu pisze uda ci się na pewno zdjąćsimloka bez kabelka i to na stałe !!!* Potrzebna karta sim tylko musi być bez PINu !!!* Podczas zdejmowania simloka tel czyści się do zera !* Kiedy tel ma założonego simloka...
Sorki za taki nobowaty post ale mam nokie 5300 (jest w sieci O2),chce aby działała mi na nokia na "SimPlus" i proboje tym programem "bb5" ściągnąć simloka ale jakos nie daje rady:/.I właśnie moje pytanie o co chodzi w tych ptk tak jak to napisała jedna osoba...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Witam wszystkich mam pewien problem z moim telefonem nokia lumia 510 mianowicie potrzebuje zdjąc z niego simloka ale nie mam pojęcia jak to zrobić i skad mogę wziasc kod do sciągania simloka. proszę o odpowiedz
Witam! Mam problem z nokia6021 z simlockiem na erę. Nie mogę sciagnac blokady kodem... wpisywałem i z kartą sim i bez niej. Wpisując bez karty otrzymuję komunikat "połączenie tylko z numerem alarmowym", a wpisując z kartą nie wyskakuje żaden komunikat typu błędny...
Cześć. Mam problem ze zdjęciem blokady z noki6021.Widzę, że Vojt007 ma dobre serce i jakoś sobie z tym radzi.Proszę o pomoc.Imei : 354838015418085Z góry dziękuję.