Skocz do zawartości

blokada zabezpieczenia lgks360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: blokada zabezpieczenia lgks360

[Sprzedam] laptop biznesowy Lenovo X220 (patrz dodatki)

Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo.    Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 ...
  • Giełda
  • napisane 06 10 2013 21:57
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2663

Pogaduchy

fernandez :Gdybym miał podpięty modem z internetu do UPS-a a nie bezpośrednio do gniazda jak obecnie mam to najwyżej umnie na kladce schodowej siadło by łącze. A karta sieciowa była by nie uszkodzona a tak szlag ją trafił, bo poszłą cała linia w Dialogu że pprzez dwa dni nie miałem internetu. Dialog wymienił modem lecz już karty sieciowej nie.W czasie gdy nagle linia energetyczna ulega...

Firefox vs Internet Explorer

Najlepszy sposób korzystania z InternetuW Sieci jest zawsze mnóstwo do zrobienia, więc żeby umilić Ci czas spędzany on-line, wyposażyliśmy Firefoksa 2 w kilka przydatnych funkcji.Ulepszone przeglądanie w kartachPrzeglądanie w kartach podoba nam się tak samo bardzo, jak wszystkim - dlatego w Firefoksie 2 wszystkie nowe strony otwierają się domyślnie w nowych kartach. Każda karta ma teraz swój...
  • Poradniki
  • napisane 10 05 2007 09:57
  • Odpowiedzi: 21
  • Wyświetlenia: 17184

[FAQ] Jak zabezpieczyć swój komputer

OCHRONA PRZED WIRUSAMI1. Antywirus:Ważne, aby prawidłowo dobrać swój antywirus do możliwości komputera. Tak więc jeżeli mamy starszy sprzęt zawsze lepiej wziąć takiego, który ma jak najmniejsze wymagania, oraz nie zużywa dużo pamięci RAM.Oto lista dostępnych na rynku antywirusów najczęściej polecanych przez internautów:a ) DARMOWE- Avast 4.7 Home- AVG Free- Avira AntiVir- AOL (opartny na...
  • Poradniki
  • napisane 13 09 2007 16:48
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 25402

Simlock LG KE970

"ten sposób działa trzeba go robić z kartą sim danego operatora na krórym założona jest ta blokadanajpierw zmieniamy w zabezpieczeniach kod z 0000 na 1111potem wychodzimy z menu i wpisujemy 2945#*9701#wyskakuje nam podaj kod i wpisujemy 1111wyskakuje nam napis ''nie wlasciwa karta sim''wyłączyć...
  • Simlock LG
  • napisane 30 01 2008 14:02
  • Odpowiedzi: 71
  • Wyświetlenia: 159135

Simlock LG KE970

ten sposób działa trzeba go robić z kartą sim danego operatora na krórym założona jest ta blokada najpierw zmieniamy w zabezpieczeniach kod z 0000 na 1111potem wychodzimy z menu i wpisujemy 2945#*9701#wyskakuje nam podaj kod i wpisujemy 1111wyskakuje nam napis ''nie wlasciwa karta sim''wyłączyć...
  • Simlock LG

Simlock LG KE970

ten sposób działa trzeba go robić z kartą sim danego operatora na krórym założona jest ta blokada najpierw zmieniamy w zabezpieczeniach kod z 0000 na 1111potem wychodzimy z menu i wpisujemy 2945#*9701#wyskakuje nam podaj kod i wpisujemy 1111wyskakuje nam napis ''nie wlasciwa karta sim''wyłączyć...
  • Simlock LG

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Sposoby zabezpieczenia laptopa

Czasem, aby zapobiec kradzieży, wystarczy zabezpieczenie za kilkadziesiąt złotych. - Standardem w obecnych notebookach stał się tzw. security hole, służący do połączenia naszego laptopa za pomocą metalowej linki z uchwytem np. w podłodze lub z biurkiem. Zresztą można wyobrazić sobie wiele innych prostych sposobów zabezpieczeń, począwszy od metalowych...
  • Notebooki
  • napisane 05 09 2011 06:05
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4851

Konserwacja nagrywarek

Wstęp: trochę teorii.Każdy posiadacz nagrywarek CD/DVD zawsze po pewnym czasie użytkowania ma problem z nagrywarką, pierwsze objawy to coraz to mniej odczytujemy starszych płyt przez nas zapisanych z czasem dochodzi do tego że ledwo odczytujemy 10% naszych płyt. Żeby tego było mało problem zaczyna się objawiać przy zapisie nowych płyt, po zapisie takiej płyty dokonujemy sprawdzenia zapisu....
  • DVD/CD/BlueRay
  • napisane 18 10 2009 15:31
  • Wyświetlenia: 38644

Wirus na joomla i wordpress

Sprawa wygląda następująca: miałem włamanie na hosting, pozmieniało mi tysiące plików php i podopisywało linijkę z rosyjską stroną (zaczyna się od słowa "psy").Nie ma sensu usuwać tego ręcznie, mam już chyba pomysł jak wywalić ten kod masowo, jednak co dalej - czy jeśli usunę kod, aktualizuję strony (z 7 ich jest), zmienie hasła do ftp czy to pomoże? Jeśli tylko ty miałeś konto ftp i...

[Sprzedam] SEO Adder 6! Najnowszy automat do pozycjonowania

Adder 6 - dodawarka linków, kataloger stron internetowychJeśli nie interesuje Cię wypromowanie Twojej strony oraz skuteczny zarobek nie czytaj dalej tej oferty, nie jest dla Ciebie!Dla posiadaczy stron WWW, dla właścicieli firm, dla webmasterów, dla pozycjonerów **System Adder 6 to najnowsza wersja profesjonalnego narzędzie wspomagającego promocję stron internetowych. Służy przede...

[Sprzedam] Robot do pozycjonowania stron - Dodawarka SEO

Adder - dodawarka linków, kataloger stron internetowychJeśli nie interesuje Cię wypromowanie Twojej strony oraz skuteczny zarobek nie czytaj dalej tej oferty, nie jest dla Ciebie!Dla posiadaczy stron WWW, dla właścicieli firm, dla webmasterów, dla pozycjonerów **System Adder 5 to najnowsza wersja profesjonalnego narzędzie wspomagającego promocję stron internetowych. Służy przede wszystkim...
  • Archiwum
  • napisane 26 11 2007 21:34
  • Wyświetlenia: 1867

laptop do gier do 3000 zł

Dobra dzięki za odpowiedzi chyba zostane przy tym lenovo co o tym sądzicie? (link) i jeszcze mam takie pytanie czy laptopy mają jakieś zabezpieczenia jak stare telefony (blokada sim), że jakiś system może na nich nie działaś (np w tym wypadku win...