Skocz do zawartości

boys wolność 1991r

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: boys wolność 1991r

ACTA już za tydzień

Moje niedawne facebook'owe wpisy na ten temat:Wpis 1#Przeczytaj, jeśli masz własną wolność opinii. Temat dotyczący Internetu. Tak jak wiadomo Internet tworzony i rozwijany jest przez społeczność ludzką. Od czasów jego utworzenia nigdy nie został on wstrzymany, ponieważ jest to zupełnie niemożliwe i niekonwencjonalne. Świat zapoznając się z potęgą i...

[INTERNET]Amnesty International przerazona cenzura w Chinach

Uruchomienie przez Google autocenzurującej chińskiej wyszukiwarki internetowej jest ostatnim przykładem uginania się światowych firm internetowych pod naciskiem chińskiego rządu. Oferowane usługi ograniczają prawa chińskich użytkowników Internetu do wolności wypowiedzi i wolności informacji, którymi cieszą się inne...

Co was wkurza w Unii ?

UE - instytucja pożyteczna, choć nie zawsze. Jako osoba zwolenna krajom Ameryki łacińskiej wkurza mnie najbardziej to, że:(...)3. Wkurza mnie to jak rząd mi się wpiernicza jak chcę wybudować dom na własnej ziemi, za własne pieniądze i oni mi mówią jak ten dom ma wyglądać, i czy wogóle mogę go postawić! A co was wkurza w UE?Jeżeli chodzi o pkt. 3 to w tej chwili powstał projekt ustawy,...

Kto zdobędzie LM 2007/08 ?

Glory Glory Man UnitedGlory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.; Just like the Busby Babes in Days gone by We'll keep the Red Flags flying high You've got to see yourself from far and wide You've got to hear the masses sing with prideUnited! Man United! We're the boys...
  • Sport i zdrowie
  • napisane 11 03 2008 14:52
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 6222

Lokalizacja serwera a prawo polskie

Strony WWW dzielimy na statyczne lub dynamiczne- HTML lub PHP/Perl etc. W statycznych nie są uruchamiane dodatkowe usługi i brak jest elementów integracyjnych z użytkownikiem, które mogą stanowić punkt zaczepienia dla hakera.Odnośnie działania prawa polskiego to masz: Do treści niedozwolonych zaliczają się przede wszystkim treści propagujące faszystowski lub inny ustrój totalitarny, nawołujące...

Cywilizacja V Bogowie i Królowie Poradnik

Najnowszy dodatek do Cywilizacji V wprowadza wiele usprawnień, w tym kilka nowych nacji, jednostek, cudów i wprowadza do gry Religię. Poziom trudnościNiestety nowy dodatek pomimo obietnicy usprawnienia AI komputera nie zrobiło zbyt wiele w tej dziedzinie. Da się grać w Bogów i Królów z komputerem tylko, gdy komputer ma prawo „cheatować”(oszukiwać) i posiada bardzo wiele bonusów czyniących go...
  • Gry
  • napisane 01 09 2012 11:33
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 10505

Granica wolności i bezpieczeństwa w intenecie?.

Pytanie z ankiety:Czy nowa ustawa przeciw hazardowa zagraża wolności internetu?W jakiż to sposób miałaby ograniczyć wolność? Cierpisz Brutek że jesteś obserwowany w sieci? A może właśnie dlatego nie cierpisz. To w sieci działają terroryści, tu napełniają swoje konta bankowe, a zdjęciami i filmami wymieniają się...

Odszukanie poprzez IP ?

zreszta pisał mi że policja dopóki nie stanie się nic złego nawet się tym nie zajmie bo szkoda im czasu i pieniędzyArt. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo...

Kiedy policja zastuka do twoich drzwi

Uwierz mi grejpfrut. Zgodnie z polskim prawem ściągnięte pliki można przechowywać na dysku przez 24h. Moja matka jest prokuratorem i zna cały kodeks karny i cywilny. Więc proszę się tu nie mędrkować bez znajomości tematu .http://forumprawne.org/prawo-autorskie/616-strona-warez.html - masz tu troche o tych swoich 24 godzinach, ogolnie polecam poczytac a nie pytac tylko mamy bo widac mama nie...

Kiedy policja zastuka do twoich drzwi

Uwierz mi grejpfrut. Zgodnie z polskim prawem ściągnięte pliki można przechowywać na dysku przez 24h. Moja matka jest prokuratorem i zna cały kodeks karny i cywilny. Więc proszę się tu nie mędrkować bez znajomości tematu . A co do kar to specjalnie się tym nie interesowałem ale chyba powinna być grzywna czy coś takiego? Właściwie dopytam się mamy i wam powiem ^^EDIT@Odszkodowanie dla twórcy...

Pogaduchy

heheh.. jak było w piosence... "Niech żyje wolność...... Wolność i swoboda!" tongue.gifraczej wódko ma wódko ma... Ps. Mam nadzieje , że nie załamałem regulaminu.

Pogaduchy

heheh.. jak było w piosence... "Niech żyje wolność...... Wolność i swoboda!"

Pogaduchy

Aaa tam wolność..Miałem wolność przez 25 lat, czas na krok do przodu ^^

ostrzegam przed pcpogotowie

dalszy rozwoj sprawy...z tym tematem jestem jak narazie na kilkunastu forach (ostrzegam przed pcpogotowie)i mam zamiar dalej rozszezac ten krag. chetnie uzyje waszych wskazowek, w jaki sposob mozna jeszcze dojsc do szerokiej i odpowiedniej publiki. mysle ze takie informacje wiele moga wniesc pozytywnego i wielu z nas w przyszlosci ulatwic zycie.jestem po wielotygodniowym bezefektowym dialogu...