Skocz do zawartości

briggsstratton 450 wymiana oleju

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: briggsstratton 450 wymiana oleju

Komputer w przediale cenowym 1500-1800 zł

WitamPrzymierzam się do kupna kompa, po 7miu latach staruszek odmawia posłuszeństwa mimo to dzielnie się trzyma. Czas wymiany jest spowodowany oprócz złym stanem obecnego jest powoli powoli zbliżająca się premiera Diablo 3.Ogólnie zarys komputera jest taki, aby starczył na 3 lata spokojnie i wtedy aby wydać podobną gotówkę na k...

Wymiana oleju w kosiarce.

Witam.Nadszedł czas, aby wymienić olej w kosiarce. Tylko nie wiem jak . Zgubiłem instrukcję, a na internecie nie ma nigdzie napisane jak wymieniać olej. Zatem zwracam się do posiadaczy kosiarki postawionej na silniku Briggs & Stratton 450 148ccm o zrobienie zdjęcia lub...
  • Kosz
  • napisane 05 09 2008 17:19
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3625

Zestaw Komputerowy ~2000

Witam,Przymierzam się do kupna kompa na końcu tego miesiąca, lub początek przyszłego i tak sobie poczytuję od jakiegoś czasu forum i nadrabiam zaległości w sprzęcie, bo od dawna się tym nie interesowałem. oczywiście przy ogromnej pomocy tematu z gotowymi zestawami złożyłem sobie coś takiego, ale i tak mam kilka pytań żeby rozwiać wątpliwości. mój budżet to około 2000-2400zł. komp czasem ma...

Czy Chieftec 450GPS da radę tu pociągnąć?

Witam.Obecnie posiadam:ELEKTROWNIA: Chieftec GPS 450WMOBO: Asus P5W64 WS ProProcek Dual Core E2140@2,8 GHzPamięć: Kingston 2 x 1024MB HyperX 800MHz DDR2 Non-ECC CL4 (4-4-4-12)Karta Graf: Gigabyte HD4850 512MBDYSK Twardy: 1. SATA2 - 500GB2. SATA - 80GB3. SATA - 160 GBNapęd DVD - jakiś tam x12Monitor 24'' SzajsungOstatnio wpadła mi w łapy 2 karta...

Co zmienić w tym sprzęcie ?

Wg mnie po pierwsze CPU do wymiany a jako druga w kolejności grafika. Chyba że detale Low/ Medium cię zadowalają.Możesz kupić używany Core i5 6500 za ok 400-450zł. Sprzedać obecną grafikę dołożyć 100zł i kupić używaną choćby GTX960 lub jak wolisz GTX970.

Modernizacja PC

Witajcie,W związku z coraz starszym wiekiem mojego PC chciałbym go troszkę zmodernizować. Dodatkowo za tym faktem przemawia to, że moja karta graficzna uległa uszkodzeniu. Parametry PC:Procesor: Core2Duo E7200 2,53GhzPamięć: 2x2GB DDR2 Kingston 800MhzGrafika: Radeon HD4850 512MBPłyta Główna: Gigabyte Ga-P31 DSL3Dźwięk: Asus Xonar DXZasilacz: MODEL GPS-450AA-101-...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62338

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Mam dość poważny problem. Od dłuższego czasu męczę się z zawieszającym się komputerem.Sprawa wygląda w ten sposób: kupiłam nowy komputer i po jakimś czasie zaczął mi się zawieszać w bardzo dziwnych momentach - np. gdy szybko przewinęłam belkę w Wordzie w dół czy górę, pracowałam na Excelu, przeglądałam zdjęcia przy użyciu InfranView. Z ekranu "robiła się sieczka" - obraz przypominał...

[inne] Za darmo i najlepiej - darmowe stronki internetowe

tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html). Wyrażam zgodę na dowolne wykorzystanie...

Czy GF 8800GS opłaca się kupić do mojego komputera ? ? ?

Sprzęt:Pentium 4 3.0 Ghz512MB RAM ----> wymiana na Kingston DDR2 2x1024MB 533MHz CL4 BOXRADEON X600 Pro 128mb -----> wymiana na....8800GS/9600GSOpłyta: GigaByte GA-8I915P Duozasilacz: Feel 300ATX ------> wymiana na Chieftec GPS-...
  • Archiwum
  • napisane 22 06 2008 21:06
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 949

Dyskusja na temat Samochodów, Motorów, etc.

Chyba wadą. Słyszałam, że jest ono delikatne, choć nie zaszkodzi od czasu do czasu więcej ludzi zabrać autem.Jest delikatne tak jak i w każdym samochodzie jeżdzącym po naszych drogach , nie jest jakieś przesadnie nietrwałe , sory ale każdy samochód jeżdzący po naszych drogach po kilku latach wymaga

Płyta Główna Asus P5VDC-TVM SE/S i jej możliwości

Witam, tak ja wyżej napisane jakie są możliwości płyty głównej Asus P5VDC-TVM SE/S, chciałbym się dowiedzieć jaki mogę podłączyć najlepszy zasilacz/procesor do tego komputera za nie wielką cenę.Oczywiście czy też wejdzie karta graficzna ddr3 oraz ram ddr3. Więcej info tutaj: /Wymiana-Karty-Graficznej-Sapphire-Radeon-HD-3450-512MB-DDR2-t61588/

Jaki procesor,karta graficzna do płyty głównej Asus P5VDC-TVM SE/S

Więcej informacji tutaj: /Wymiana-Karty-Graficznej-Sapphire-Radeon-HD-3450-512MB-DDR2-t61588/

Składany komputer za 650zł (do grania)

Dziękuję bardzo,czyli wszystko do wymiany idzie.Pozamieniałem podzespoły czy teraz sie nadaje: Procesor:Intel Core i5-750http://allegro.pl/intel-core-i5-750-4x2-66ghz-turbo-3-2ghz-s-1156-i5491931373.html Karta graficzna:Karta graficzna MSI Radeon HD6850 1GB...