Skocz do zawartości

brother dcp 375cw

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: brother dcp 375cw

[Pytanie] Najtańsza drukarka wifi atramentowa?

Jest jeszcze model trochę wyższy Brother DCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.

Drukarka dla domu

Częstotliwość drukowania średnio do 100 arkuszy.Na rok czy na dziesięć lat?Pozostanę fanbojem Brothera i polecę urządzenie tej właśnie firmy. Mam model DCP-375CW i nie sprawiła mi dotąd żadnych problemów, drukuje ładnie, do tego śmiesznie tanie zamienniki (4 zł. za kolor). Jeżeli nie potrzebujesz obsługi sieci,...

Wybór urządzenia wielofunkcyjnego do 400 zł

Cześć ja też chcę coś kupić za około 400zł i właśnie też się zastanawiam nad Brotherem. Moich dwaj koledzy mają Brother'y każdy inny model ale chwalą sobie i wszystko działa OK z tego co wiem i tusze nie drogo.Tylko właśnie niewiem na jaki model ew. się zdecydować, nawet WIFI by mi się przydało i chciałbym...

Canon MP550 VS Brother DCP 365CN

WitamPrzeszperałem naprawde dużo tematów. Szukam Urządzenia Wielofunkcyjnego... a kieruje się głównie:1) EKONOMICZNOŚCIĄ! To dla mnie naprawdę ważne żeby tusze nie były drogie, aby drukarka wydajnie drukowała 2) Ładny druk dokumentów tekstowych, kolorowychJestem studentem, drukarki głównie...
  • Kosz
  • napisane 17 05 2010 00:06
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3805

Drukarka dla domu

Pozostanę fanbojem Brothera i polecę urządzenie tej właśnie firmy. Mam model DCP-375CW i nie sprawiła mi dotąd żadnych problemów, drukuje ładnie, do tego śmiesznie tanie zamienniki (4 zł. za kolor). Jeżeli nie potrzebujesz obsługi sieci,...

Urządzenie wielofunkcyjne z WiFi do 300zł

Cześć. Jako, że jestem nowym użytkownikiem forum chciałbym się z wami przywitać.Mam do kupienia kilka drukarek. Najważniejsze dla mnie są: tanie tusze najlepiej każdy osobno, WiFi - najlepiej jak by było.Modele drukarek:-HP DJ 2050A - 150zł-HP DJ 3050 - 249zl-Epson SX125 - 250zł-Canon MP280 - 240zł-

Wybór urządzenia wielofunkcyjnego do 400 zł

Brother - http://www.gral.pl/Brother+DCP-375CW_komplet_1.htmlCena jest równa 400 złotych ;-) Zresztą cała seria urządzeń z tej serii jest spoko ;-)

Urządzenie wielofunkcyjne do 400zł

Video test Brother , Video test Epson , trudno polecić każda z nich ma pewne wady i zalety, musisz podjąć sam decyzję.

Urządzenie wielofunkcyjne do 400zł

Czyli drukarki firmy Brother są ogólnie godne polecenia?Jak na razie z tych co podałeś to najbardziej zainteresowały mnie te:Brother DCP-375CWEpson Stylus SX510WInne mają trochę droższe tusze(zamienniki).

Jaką kupić drukarkę wielofunkcyjną do 400zł

Polecam Ci Brother DCP-375CW sam taką posiadam i jestem z niej zadowolony. Kwestia tuszy to 30 złotych za komplet - zamienniki(dobrze drukują), czyli: 4 szt. black, i po 2 szt. kolorów (cyjan, magenta, yellow) razem 10 kartridży.

Brother dcp-J315w czy epson stylus sx-425w

Od jakiegoś miesiąca mam Brother DCP-375CW, ma WIFI, pojemny schowek na papier, może troche kłopoltliwy jeśli chce się drukować na obu stronach, ale ja jestem zadowolony. Dałem 400zł ale napewno można kupić taniej. Ladnie wyglada czarny kolor ale minus widac na nim kurz. Za komplet tuszy 1x 29ml ...

Problem z połączeniem drukarki WiFi

Witam.Niedawno stałem się właścicielem drukarki brother DCP-375CW. Jako że posiadam w domu komputer stacjonarny oraz notebooka to chciałbym się połączyć z tą drukarką bezprzewodowo. Mam już połączony w ten sposób internet poprzez router {asus wl500G premium). Samą drukarkę skonfigurowałem poprawnie ponieważ w jej...

Urządzenie wielofunkcyjne do 350 zł

W sumie to temat nieaktualny, zakupiłem Brothera DCP-375CW. 4 osobne wkłady. Zamienniki bajka, najtańsze 4zl za pojemnik, ActiveJet 12zl czarny, oryginał czarny ok 60zl. Nie ma żadnych chipow, po prostu wkładasz i drukujesz. Przy dłuższych przerwach w drukowaniu, głowica sama się czyści.

Urządzenie wielofunkcyjne do 350 zł

A co powiecie na Canon Pixma MP550 ? Jest w miare ekonomiczna ? Jak wyglada sprawa z przekladaniem chipow na zamienniki ?A moze Brother DCP-375CW ? Tam chyba nie ma problemow z chipami, bo ich wcale nie ma..