Cześć ja też chcę coś kupić za około 400zł i właśnie też się zastanawiam nad Brotherem. Moich dwaj koledzy mają Brother'y każdy inny model ale chwalą sobie i wszystko działa OK z tego co wiem i tusze nie drogo.Tylko właśnie niewiem na jaki model ew. się zdecydować, nawet WIFI by mi się przydało i chciałbym...
Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHERDCP-J125DCP-J315W
Na stronie firmy Dulin są tusze po 7,50zł/sztuka i 29zł komplet w promocji http://dulin.istore.pl/pl/tusze-do-drukarek-brother_tusz-do-brother-lc1220-lc1240-lc1280Znalazłem je także na stronie ADKO.pl po 4,99zł/sztuka http://adko.pl/sklep/7933-tusz-do-brother-brother-dcp-j525-mfc-j430-lc-1280-bk-4250527824450.html i...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...
siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---BrotherDCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie...
Samsungi posiadają drogie materiały eksploatacyjne.Proponowałbym rozważyć zakup czegoś produkcji brothera lub epsona.Chodzi mi tutaj o urządzenia atramentowe, ponieważ koszt materiałów eksploatacyjnych jest znikomy (kilka złotych za pojemnik na znanym serwisie aukcyjnym). W epsonach oraz brotherach zasobniki z tuszem...
Sprecyzuj pojęcie tani tusz. Interesują Cię tusze po parę zł czyli zamienniki czy względnie najtańsze oryginały (tu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 30-40 zł za szt.)Co do zamienników to możesz zainteresować się ofertą urządzeń Brother. W okolicach 300 zł masz nowy model DCP-J315W do którego można dokupić już...
Z tej dolnej półki to celowałbym bardziej w urządzenia Brother a dopiero później w HP.Jeżeli chodzi o Brother to ten posiada całą serią całkie przyzwoitych modeli urządzeń wielofunkcyjnych:- DCP-j315W czy DCP-J105 - i stawiałbym właśnie na...
Witam,nie dawno zakupiłem drukarkę BrotherDCP-J140W.Obsluga poleciła mi abym po kazdym zakonczonym zadaniu wylaczal drukarke. Tak tez robie.Lecz moim zdaniem przy wykonaniu w.w. czynnosci powinno byc slychac chowajaca sie glowice.I tu jest pies pogrzebany. Wlaczam drukarke,...
Możliwe zabrudzenie styków kontaktowych karetki z tuszami, są to takie złote pola w głębi koszyka na tusze, należy przemyć wacikiem z alkoholem. Drukarki wymagają okresowego przeglądu, po takim czasie i intensywnym użytkowaniu nie można wykluczyć poluzowania taśm w ich gniazdach, co należy skontrolować.Producenci zalecają używanie oryginalnych materiałów eksploatacyjnych, ponieważ tylko na...
to ja sie podlacze i nie bede juz tworzyl nowego tematu.od dobrego juz miesiaca zastanawialem sie nad kupnem urz. wiel. do 400zl. po dokladnej selekcji wypadlo mi na BrotheraDCP 375 W. i kiedy juz mialem kupowac okazalo sie, ze poznikaly z rynku, a jak sie jeszcze gdzies uchowaly to cena jest juz wysoka. okazalo...
E tam, WiFi w drukarce to nie jakaś pierwszorzędna sprawa, jeśli chodzi o drukarki domowe ;) W firmach może być to bardziej przydatne.A brothery bardzo dobra firma, kiedyś ufałem HP'kom, ale zawodziły mnie raz za razem.. Teraz na brother ...